Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 281 10
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Υστερα απο βολτα στην φυλης οπου δεν βρηκα τιποτα το ιδιαιτερο ( μονο η Ρανια με γεματο σαλονι) αποφασισα να κατευθύνω προς τα λιοσιων να δω τι παιζει εκει. Μεγα λαθος !!
Διαλεξα την ισαμπελλα λοιπον. Νεαρη λατινα, νορμαλ σωμα , μετριου αναστήματος , ομορφο βυζακι και σχετικα γλυκο προσωπακι . Δυστηχως μεσα ειναι απογοητευτικη.
Μπηκε στο δωματιο πολυ γρηγορα, ισα που προλαβα να ξεντυθω , απεφυγε την προσπαθεια μου για προκαταρκτικα και μου ειπε να ξαπλωσω.
Μετρια πιπα με προφυλακτικο στην οποια δεν με αφησε ουτε να αγγιξω τα μαλλια της , αφου με σηκωσε αποφασισε μονη της να με καβαλησει κανοντας μου υποδειξεις για την θεση του μαξιλαριου.
Επειδη δεν το εχει στο cowgirl την γυρισα ιεραποστολικο μπας και γινει δουλεια, αλλα εκει χαλια μαυρα. Εκλεινε τα ποδια της και δεν μπορουσα να γαμησω σαν ανθρωπος. Σε αυτο το σημειο αντιλαμβανομαι οτι οι πιθανοτητες να φυγω αχυστος ειναι πολυ υψηλες οποτε της λεω να γυρισει στα τεσσερα. Έννοειτε οτι με εβρισε στην γλωσσα της οταν της το ειπα . Σε περιπτωση που καποιος αναρωτιεται " πως ξερεις οτι σε βριζουν σε γλωσσα που δεν μιλας ?" , απο τον τονο της φωνης και τις εκφρασεις του προσωπου δεν ειναι δυσκολο να το καταλαβεις. Ο μοναδικος τροπος να τελιωσω πλεον ηταν να επιστρατευσω την φαντασιωση οτι γαμαω την κορη/γυναικα καποιου που αντιπαθω και του το στελνω σε βιντεο ( μικροπρεπες και σαδιστικο ,το ξερω ) διαφορετικα θα ειχα φυγει αχυστος . Μετα το τελος μου εδωσε ενα μωρομαντιλο, σκουπισε και αυτη το μουνι της , ειπε "γεια¨" εφυγε. Μπαινοντας στο αυτοκινητο σκεφτηκα " καλυτερα να περιμενα την ρανια".

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 16, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
genocidal-humanoid
Ενεργό Μέλος
9
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Ημεδαπος , T.D.7 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Φεβρουαρίου, 2025
Μόνο η ΕΜΥ αξίζει και αυτή με τις ώρες της ..!!
review reaction 1 vladgr
17 Φεβρουαρίου, 2025
Έχουν καταντήσει πολύ κωλομαγαζα εκεί, μαζί με τις τσατσαδες. Πάνε τα ωραία χρόνια πριν μια δεκαετία, Καίτη, Κλεοπάτρα, Κωνσταντίνα, Έμμυ, Ιζαμπέλα (Ρωσίδα), Αουρόρα και άλλες....
17 Φεβρουαρίου, 2025
Οι Λατινες παιδια ειναι απατη!!!! Καμια Λατινα δεν εχει καπως την θερμη....ειναι ψυχρες και αεριτζιδικες γυναικες. Οταν βλεπω Λατινα ....αλλαζω δρομο, ειναι σιγουρη η φολα!!!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3