Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 167 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πρωινές ανησυχίες σήμερα και λόγω έλλειψης χρόνου είπα να επισκεφτώ ένα από τα μαγαζιά του 20αρικου. Ξεκίνησα από την γνωστή Μπάρμπορα, αλλά που τέτοια τύχη. Αναμονή δωμάτια και σαλόνι. Επειδή όμως είχα από καιρό στο μάτι την Ειρήνη και την Μαριάννα από Αλκαμένους και αφού είδα ότι ήταν στο πρόγραμμα, τράβηξα για εκεί. Η ευγενέστατη υπηρεσία μου είπε πως έχει μόνο την Μαριάννα, η οποία βγήκε στο σαλόνι. Είναι όπως στις φωτογραφίες. Σκίνυ ξανθιά με πολύ μικρό στήθος, σχεδόν ανύπαρκτο και μικρό κωλαράκι και γενικά μετράς τα κόκαλα επάνω της. Μιλφακι, μάλλον ανατολικού μπλοκ, με συμπαθητικό πρόσωπο. Αφού πέρασα στο δωμάτιο και ετοιμάστηκα, ήρθε και αυτή μετά από λίγο και ξεκίνησε στα όρθια να με φιλάει στον λαιμό, αποφεύγοντας φιλιά στο στόμα, και να κατεβαίνει προς τα κάτω, ώσπου έφτασε στα δίδυμα και άρχισε την περιποίηση. Επειδή δεν βόλευε όμως η φάση ξάπλωσα και επιδόθηκε σε μια πολύ καλή περιποίηση της περιοχής, ώσπου της είπα να συνεχίσει με πίπα. Τότε άνοιξε το προφυκακτικό και μου το φόρεσε, χωρίς να ρωτήσει. Δεν την ρώτησα για ελεύθερο, ούτε και ανακοινώθηκε από την υπηρεσία, αλλά δεν με πείραξε κιόλας, γιατί μου έκανε μία σφιχτή και σχετικά βαθειά πίπα. Αφού με έφτιαξε για τα καλά, της ζήτησα να με καβαλήσει, όπου εκεί έδωσε πόνο με ωραίους αναστεναγμούς και βογγητά, ώσπου κάποια στιγμή άρχισε να δίνει ένταση και μετά να δείχνει μία ανακούφιση, σαν να τελείωσε. Στην συνέχεια της ζήτησα να πάμε σε ιεραποστολικό και όταν πήγα να της τον βάλω είδα ότι το στενό μουνάκι της ήταν μούσκεμα. Άρχισαμε πάλι ένα γαμησι γεμάτο ένταση, ενώ αυτή ανασηκωνε το κεφάλι και μου εγλειφε την ρόγα. Όταν της ζήτησα να γυρίσει στα τέσσερα άρχισε να λέει κάτι στην γλώσσα της. Την ρώτησα αν πονάει ή έγινε κάτι άλλο, αλλά μου έκανε νόημα με το κεφάλι πως δεν έγινε κάτι. Στα τέσσερα λοιπόν κατάλαβα ότι ζορίζεται, ειδικά όταν τερματιζα. Δεν μάσησε όμως. Παρότι έδειχνε να ζορίζεται, συνέχιζε, δίνοντας πόνο, ώσπου κάποια στιγμή δεν άντεξα άλλο και κατέθεσα μέσα της, εντός προφυλακτικού. Τελειώνοντας θα ήθελα να πω, πως δεν είναι καμία γυναικάρα, πως το πρόγραμμά της είναι σχετικά φτωχό, αλλά ακόμα και αν ζορίζεται, δεν μασάει. Αυτά από μένα και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 15, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σεβαστός
14
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 FAT BASTARD, στριπακιας13, Jack_of_all_trades και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού