Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 220 10
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μεσημεριανή στάση και είσοδος στον οίκο. Η υπηρεσία παρουσίασε την Κατερίνα. Πρόκειται για μια νεαρή ξανθιά σοβιετική, ανοιχτόχρωμη, με μικρό βυζί και λίγο πεσμένο κωλί. Είναι σχετικά ψιλή. Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα. Χαμογελαστή κοπέλα. Πλήρωσα και μπήκα.

Ήρθε η κοπέλα με πολύ καλή διάθεση. Αρχίσαμε τις αγκαλιές και τα γελάκια. Φίλαγε τρυφερά το λαιμό μου και το στήθος μου. Μου είχε σηκωθεί για τα καλάΚουλ

Μου έκανε άρκετη ώρα ρομαντικό αρχιδογλείψιμοΑγγελούδι Αφού με ρώτησε πήρε τη ξιφολόγχη στο στόμα της και άρχισε ένα επισταμένο γλείψιμο. Η τσιμπούκα της είναι αρκετά χαλαρωτική και περιποιείται όλο το παπάριΧαμόγελο με γλώσσα

Έβαλα κάλτσα στη ξιφολόγχη και της είπα να με καβαλήσει. Άρχισα να καρφώνω μανιωδώς το μουνάκι της και εκείνη αναστέναζε κουλουριασμένη πάνω μουΝαι! Γρήγορες κάθετες ψωλιές και πλαφ πλαφ είχαν την τιμητική τουςΝαι!

Γύρισμα στα τέσσερα με γρήγορους ρυθμούς. Τη σφυροκοπούσα και έριχνα μπάτσες στο κωλί τηςΝαι! Το μουνί της είναι αρκετά ανοιχτό για την ηλικία της, δείγμα ότι έχει ξαναδουλέψει...

Έπεσε μόνη της μπρούμυτα και έτρωγε τις κάθετες γρήγορες ψωλιές μουΕμμμμ Άνοιξα τα κωλομέρια της και έβλεπα τη ξιφολόγχη να τη σουβλίζειΝαι!

Αλλαγή στα πλάγια, έκλεισα τα πόδια της και της έριχνα πλαϊνές ρυθμικές και δυνατές πουτσιεςΝαι! Τον έτρωγε, αναστέναζε και χαμογελούσεΧαχαχα! Έτσι σε θέλω Κατερίνα, να τον παίρνεις με χαμόγελοΧαχαχα! Συνέχισα για αρκετή ώρα να σπρώχνω σε αυτή τη στάση...

Έβγαλα κάποια στιγμή τη κάλτσα και της είπα να με φλογεριάσει. Άρχισε να γλύφει ωραία τη ξιφολόγχη κι εγώ είχα αραξειΝαι! Άρχισα να κερνάω κοκτέιλ κι εκείνη τραβήχτηκε να μη τα πάρει στο στόμα Κρίμα Πήγαν όλα στη κοιλιά μου.

Σηκώθηκα και κάποια ποσότητα απ'το κοκτέιλ έσταξε στα πορνοπάπουτσα της. Έβαλε τα πόδια της, χωρίς να το καταλάβει, στη χυμένη σόλαΝαι!Ναι!Ναι!

Έβαλε τα ρούχα της, φιληθήκαμε κι έφυγε.
Η υπηρεσία δεν ενόχλησε.

Συμπερασματικά, η Κατερίνα είναι μια γλυκειά ανοιχτόχρωμη κοπέλα. Είναι ευχάριστη και θέλει να περάσεις καλά. Κάνει καλή πίπα και δέχεται γαμήσι σε εναλλαγές στάσεων, αν και το μουνί της είναι ανοιχτό. Εγώ πέρασα καλά και θα τη ξανατιμήσω...

Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 13, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;