Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 164 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Βιαστική είσοδος στον εν λόγω οίκο για να επισκεφτώ την αγαπημένη μου Άντζελα. Αντί για την Άντζελα που είχε ρεπό ήταν η Νικόλ. Ψηλή περίπου 1.70 Ρουμάνα νταρντανα προς BBW με τεράστιες βυζάρες και κιλάκια παντού. Όχι άσχημα αλλά για να πω την αλήθεια ήταν πάνω από τις κατηγορίες που παίζω μπαλίτσα.

Διστακτικά έδωσα το 10αρικο γιατί βιαζομουν για να κόβω βόλτες και μπήκα στο δωμάτιο. Έβγαλα τα ρούχα μου όπως όπως και άρχισα να ετοιμάζω τον πουτσο μου για την πορνοκορασίδα.

Μετά από λίγα λεπτά ήρθε στο δωμάτιο και με βρήκε φουλ καυλωμένο. Της ζήτησα πίπα με προφυλακτικό και της έκανε ευχάριστη έκπληξη. Της ζήτησα το προφυλακτικό και το εφάρμοσα μόνος μου. Το προτιμώ για να είμαι σίγουρος ότι δε θα μείνουμε από λάστιχο κατά τη συνεδρία. Η Νικόλ ξεκίνησε μια πίπα μέτρια αλλά με κάποια ηδονικοτητα ικανοποιητική. Με ρώτησε αν θέλω να χύσω έτσι αλλά ήμουν αποφασισμένος να τη στήσω στα 4.

Μετά από λίγο τη γύρισα doggy και αφού λαδωσε το εργαλείο της στήθηκε όμορφα σπάζοντας τη "μεσουλα" της. Πήρα θέση πίσω της και παρόλο που είμαι 1.95 και 100κιλα ένιωθα σα σπουργίτι. Τη βούτηξα από τα καπούλια και μετά από 3-4 διερευνητικές πουτσιές αρχισα να τη γαμώ με δύναμη ενώ η κωλαρα της άρχισε να κάνει twerk με την ανάλογη ηχητική υπόκρουση πλαφ πλουφ. Το μουνί της είχε ωραία αίσθηση και παράλληλα της έριχνα και μερικές μπάτσες στα κωλομερια που πρέπει να ακουγόντουσαν μέχρι έξω! Ναι! Χαχαχα!Ασάλιωτα

Το τέλος ήρθε αρκετά γρήγορα, τόσο γρήγορα που κι εγώ απόρησα με τον εαυτό μου αλλά είχα τρελές κάβλες. Άρχισα να τη χύνω έτσι ενώ κι εκείνη μούγκριζε αισθησιακά σα μοσχαράκι ενώ μου χάιδευε το πόδι έχοντας περάσει το χέρι της αναμεσα από τα πόδια της.

Αφού στραγγιξα καλά βγήκα από τη μούνα της και πετώντας με μια επιδέξια νίντζα κίνηση την καποτα στα σκουπίδια έκανα το σχετικό μπιντε στην ψωλή μου.

Η Νικόλ με ευχαρίστησε χαμογελώντας ενώ ανταπέδωσα κι εγώ. Γενικά ήταν μια ψιλοαδιάφορη συνεδρία που όμως πέρασα καλά. Η Νικόλ έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Στα θετικά οι βυζάρες της που είναι πραγματικά μαστάρια και ότι μου στήθηκε ωραία και τον έφαγε χωρίς μα και μου.

Μπορεί και να ξαναπεράσω... Αν δεν είναι η Άντζελα εκεί. Έτσι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 12, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
pantero
Ενεργό Μέλος
31
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Yatoputso, Gim52 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Φεβρουαρίου, 2025
Συγνώμη τι νταρντανα προς BBW λες; το θωρηκτό Αβέρωφ είναι η τύπισσα.
13 Φεβρουαρίου, 2025
Περνα πρωί από βέργας 7 να δεις bbw και μετά θα καταλάβεις γιατί η Νικόλ είναι νταρντανα προς bbw.
13 Φεβρουαρίου, 2025
Βέργας 7 το πρωί εκεί είχε μια θεοχοντρη τσιμπουκλού που την είχα δει και είχα τρομάξει η αλήθεια είναι ότι τώρα δε ξέρω τι παίζει.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3