Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 299 10
Μπουρδέλα
265186
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Τελείωσα κατά τις 7 δουλειά και αντί να γυρίσω σπίτι είπα να περάσω μια Φυλής. Μπήκα μόνο στο 71 όπου είχε 3 κορίτσια όπου η μια ήταν η Βιολέτα κοντή ομορφούλα βυζάκι 2αρι αλλά πολύ δυνατό κωλαρακι ( στρογγυλό χωρίς κυτταρίτιδα). Κατευθείαν βγάζω το μπλε λέω πρέπει να το δοκιμάσω αν και φόλα θα ναι. Μπαίνει δωμάτια τν χαιρετώ στα ισπανικά με ρωτάει αν μιλάω ισπανικά της απαντώ πως ξέρω κάτι λίγα αλλά προτιμώ αγγλικά και εκεί ξαφνιάστηκα γτ ήταν ίσως η πρώτη λατίνα που πετυχαίνω να μιλάει αγγλικά. Δεν χάνει χρόνο ξεκινάει το κλαρίνο με λίγο χεράκι αλλά ωραία αίσθηση έγω έχω πάθει σοκ με τ κωλαρακι της, με καύλωσε παρά πολύ γιατί είναι στα γούστα μου ( αν και συνήθως προτιμώ πολύ μεγαλύτερα). Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο την γυρνάω στα 4 και ξεκινάω. Εντάξει το κορίτσι αντέχει φουλ και πραγματικά ήταν αυτό που χρειάζομουν όχι πολλά πολλά απλά ένας ωραίος πατος να αδειάσω. Συμπερασματικά θεωρώ πως είναι μια καλή επιλογή για λατίνα πάντα άμα σου αρέσει αυτό το καλούπι! Προχωράμε
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 19, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βιολέτα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
η Βιολέτα είναι ψιλή και άβυζη. Μάλλον τη Βικτώρια πήρες (από τη περιγραφή που έκανες), αλλά με τα πολλά ονόματα μπερδεύτηκες.