Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 58 10
Μπουρδέλα
90452
Γενική βαθμολογία
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η Αντρεα είναι μια κοπέλα από την Βενεζουέλα ντζουσι θα έλεγα όχι χοντρή με πιασίματα μέτριας ομορφιά πολύ συμπαθητικό προσοπο κολάρα μικρά βιζια στητα.
Στο δοματιο προφυλακτικό σε πεσμένο μόριο τα γνοστα πίπα με μεγάλη επιμονή και αυταπάρνηση μέχρι που μου σικόθηκαι εντελος και προτη στάση στα τέσσερα όπου χοθηκα στα ολοστρόγγυλα ζεστά της κολομαγουλα και άρχισα να σπροχνω.καποια στιγμή άρχισε αυτή να κουνιέται αλλά λάτιν σταϊλ αλλά για λίγο.της ζήτησα γκοου γκερλ και από μόνη της κάθησε Πανό μου ανάποδα οπός το θέλω.λινκιζε την κολάρα της Πάνο στον πουτσομου με καλό ριθμο και η θέα εξεσια.
Το τέλος ειρθε και αυτή έφυγε χαμογελαστή δίνοντας μου ένα φυλακι στο μάγουλο.
Πολύ καλό κορίτσι.
Στο δοματιο προφυλακτικό σε πεσμένο μόριο τα γνοστα πίπα με μεγάλη επιμονή και αυταπάρνηση μέχρι που μου σικόθηκαι εντελος και προτη στάση στα τέσσερα όπου χοθηκα στα ολοστρόγγυλα ζεστά της κολομαγουλα και άρχισα να σπροχνω.καποια στιγμή άρχισε αυτή να κουνιέται αλλά λάτιν σταϊλ αλλά για λίγο.της ζήτησα γκοου γκερλ και από μόνη της κάθησε Πανό μου ανάποδα οπός το θέλω.λινκιζε την κολάρα της Πάνο στον πουτσομου με καλό ριθμο και η θέα εξεσια.
Το τέλος ειρθε και αυτή έφυγε χαμογελαστή δίνοντας μου ένα φυλακι στο μάγουλο.
Πολύ καλό κορίτσι.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 10, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αντρέα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;