Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 156 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Με την Ελένη είχα περάσει ξανά πριν ένα μήνα. Λάτρης των ώριμων γυναικών όταν ξεπροβαλε με το στριγκο της και τις βυζάρες της το παιχνίδι είχε τελειώσει. Το 20αρικο είχε βγει και άλλαζε χέρια.

Η Ελένη είναι μια τουλάχιστον 70 χρόνων γιαγιά με πρόσωπο γιαγιάς αλλά κορμί 55αρας με ωραία κωλαρα βυζιά μεγάλα ψιλοκρεμασμένα αλλά ωραία για τα χλμ τους και ρώγες φανταστικές! Μαλάκες μου οι ρώγες της μου τη δίνουν όσο δεν πάει! Στο δωμάτιο εκείνη τη μέρα φοβόταν λίγο λόγω μεγέθους αλλά πηγαίνοντας την εκείνη την μέρα σιγά σιγά την ένιωθα από εκεί που με φρενάρει να μου ανοίγει τα πόδια της σιγά σιγά ενώ η ψωλαρα μου της άνοιγε την τρύπα. Ήταν τέρμα σφιχτή και ένιωθα να πιάνω τέρμα αλλά εκείνη κάθε φορά με άφηνε να μπω και λίγο πιο βαθειά μέσα της! Αυτό το πράγμα σε συνδυασμό με την εικόνα στον καθρέφτη που η γιαγιά της διπλανής πόρτας με τα πόδια στον αέρα μου παρέδιδε τόσο φοβικά το μουνακι της με είχε αρρωστήσει. Αφού λοιπόν έφυγα με πέρασαν μερικές εβδομάδες στο μυαλό μου είχε αποτυπωθεί αυτή η εικόνα σε συνδυασμό με την αίσθηση και ήθελα πραγματικά να την ξεκωλιάσω χωρίς αύριο!!! ΚατσικογάμηςΝαι!

Αφού λοιπόν παρκαρα έξω ξημερώματα και είδα το φωτάκι του οίκου ήταν αναμμένο έσπρωξα την πόρτα και μπήκα. Σχεδόν αμέσως βγήκε η Ελένη ευδιάθετη και ακαριαία βγήκε και το μπλε εισιτήριο.

Μπήκα στο δωμάτιο γδυθηκα σβέλτα και άραξα στο κρεβάτι χαϊδεύοντας το παπάρι μου. Σε λίγα λεπτά ήρθε και η Ελένη η οποία θυμήθηκε την προηγούμενη συνεύρεση μας και μου την αφηγούνταν ενώ το χέρι της χάιδευε το πουλί μου και κυλαγε τις βυζάρες της πάνω στο στήθος μου φιλώντας κατά διαστήματα το λαιμό μου.ΈρωταςΈρωτας

Η φάση είχε ξεκινήσει πολύ ρομαντικά και αφού μου πέρασε καπότα μετά από παρότρυνση μου άρχισε μια ωραία πίπα με γλυψιμο αρχιδοσακουλων και ωραία μπασίματα στο στόμα αν και ρηχά. Αφού είχα καβλωσει τέρμα την τράβηξα πάνω μου και έφερα τα βυζιά της στο στόμα μου ενώ εκείνη μου χαϊδευε τα μαλλιά και έτριβε τη μουνάκλα της πάνω στον πουτσο μου. Σε κάποια στιγμή είχε αρχίσει να τον βάζει στο μουνι της σιγά σιγά και άρχισε να ανεβοκατεβαζει την κωλαρα της ρυθμικά. Εγώ είχα βεντουζαρει ένα βυζί στο στόμα μου και με τα χέρια της είχα ανοίξει τα κωλομερια για να μπορέσει να μπει όλος μέσα. Μετά από λίγο με σταματάει, πατάει στις πατούσες της παραμερίζει το στριγκακι της και αρχίζει τα βαθειά καθίσματα πάνω στον πουτσο μου ο οποίος ήταν ατσάλινος κοιλοδοκος! Ναι!

Αφου κοπανησε τη μούνα της επάνω του λίγα λεπτά κουράστηκε και αποφάσισα να αναλάβω δράση. Τη γυρίζω ιεραποστολικό, της τραβάω την κιλότα και αυτή παίρνει αμέσως γυναικολογική στάση. Το μουνι της είναι πανέμορφο για τα χρόνια της και όλη εικόνα ήταν καρακαβλωτικη. Αφού πέρασα τα πόδια της πάνω στα μπράτσα μου άρχισα να μπαίνω βαθειά μέσα της και να τη γαμαω σα να ήταν παιδουλα. Εκεί ζοριστικε λίγο και μου λέει μισό λεπτό να βάλω τζελ. Πήγε μέσα γράσαρε την τρύπα και ξαναγύρισε ενώ εγώ την περίμενα όρθιος μαλακίζοντας την ψωλή μου σαν ανώμαλος σάτυρος.

Ξαναπήρε την ίδια στάση και άρχισα ξανά το ξεμουνιασμα ενω ανταλλάσσαμε ρομαντικά γλωσσοφιλα και καβλοκουβεντες του στυλ είναι καβλα το μουνακι σου κτλ κτλ...

Το τέλος ήρθε στην ίδια στάση με εμένα να της έχω αφήσει τα πόδια να τυλιχτούν γύρω από τη μέση μου. Φτάνοντας στην κορύφωση της λέω άνοιξε τα τέρμα να χύσω βαθειά κι εκείνη υπάκουσε άμεσα. Άρχισα να χύνω σα κτήνος μέσα της όπου έμεινα και μερικά λεπτά να στραγγίξω αλλά και να νιώσω τη ζεστασιά της ξεμουνιασμενης τρυπούλας της Έρωτας
Εκείνη παρέμεινε εκεί χαϊδεύοντας με στην πλάτη.

Αφού σηκωθηκα από πάνω της εκείνη ανακάθησε και έφτιαξε το μαλλί της ψιλό χαμογελώντας σε φάση τι μου συνέβη τώρα! Την ευχαρίστησα και εκείνη μου λέει όχι αγόρι μου εγώ σ' ευχαριστώ! Κουλ

Η συνεύρεση είχε στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Αποχώρησα μέσα στη νύχτα καταευχαριστημένος όπου και συνέχισα το καταστροφικό μου έργο. Με ελαφρά

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 06, 2025
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
pantero
Ενεργό Μέλος
31
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 goustarwnaxunw, Killer 7, stadeos και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Φεβρουαρίου, 2025
Ξανάνιωσε η θεία!
Δέκα χρόνια έξτρα ζωή της έδωσες...
10 Φεβρουαρίου, 2025
Ωραίος ο παίκτης !!!!!!!! Αλλά και η γιαγιά !! Κρίμα δεν μπορώ να πάω. Δύσκολο το ωράριό της.
10 Φεβρουαρίου, 2025
ρομαντικο γαμησι
10 Φεβρουαρίου, 2025
Άξιος!!
10 Φεβρουαρίου, 2025
εισαι απολαυστικος
11 Φεβρουαρίου, 2025
Αν δείξεις στην Ελένη οτι την γουστάρεις, φχαριστιέσαι και ρομαντικό πήδημα. Η αλήθεια είναι οτι είναι πολύ στενή για την ηλικία της.
11 Φεβρουαρίου, 2025
Καλησπεραααα..τι ωρες εργαζεται η κυρια;;;;
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7