Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 136 10
Μπουρδέλα
214488
Γενική βαθμολογία
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Είχα καιρό να περάσω από το μαγαζί αυτό.
Τρεις κοπέλες,στο σαλόνι βγηκαι η Ναόμι Νιγηριανή γαζέλα με μαύρα μακριά μαλλιά κορμί αψεγάδιαστο αν εξετάσεις το πεσμένο στήθος δέρμα από αλο πλανήτη διάθεση χαμόγελο.
Κάθησε στα πόδια μου στο σαλόνι και το εικοσαευρο βγήκε με τη μία.
Στο δοματιο το ίδιο ευδιάθετη έβγαλε τα εσώρουχα της και άρχισε να με χαϊδεύει.πιπα ελεύθερο και ματσάκια στα μαύρα κολομερια.μετα από προτροπή μου εγληψε και τα αρχιδια μου.της έπιαναν το κεφάλι και την πίεζα να το περνει όλο μέσα κανένα παράπονο.
Προτη στάση ιεραποστολικό και βαθύ καρφομα αγκαλιές και στοματοφυλα στα τέσσερα τελειο στησημο και πάρτο το παπαρι μου βαθιά φαπες στα κολομερια καμία βιασινη.
Για τέλος ανάποδο γκοου γκερλ όπου χαζεύω το μαύρο κολαρακι να παλινδρομεί πάνω στο καβλι μου όπου και έχυσα αβίαστα.
Με την ίδια καλή διάθεση και χορις βιασύνες έφυγε χαμογελαστή
Από μένα είναι ΝΑΙ
Τρεις κοπέλες,στο σαλόνι βγηκαι η Ναόμι Νιγηριανή γαζέλα με μαύρα μακριά μαλλιά κορμί αψεγάδιαστο αν εξετάσεις το πεσμένο στήθος δέρμα από αλο πλανήτη διάθεση χαμόγελο.
Κάθησε στα πόδια μου στο σαλόνι και το εικοσαευρο βγήκε με τη μία.
Στο δοματιο το ίδιο ευδιάθετη έβγαλε τα εσώρουχα της και άρχισε να με χαϊδεύει.πιπα ελεύθερο και ματσάκια στα μαύρα κολομερια.μετα από προτροπή μου εγληψε και τα αρχιδια μου.της έπιαναν το κεφάλι και την πίεζα να το περνει όλο μέσα κανένα παράπονο.
Προτη στάση ιεραποστολικό και βαθύ καρφομα αγκαλιές και στοματοφυλα στα τέσσερα τελειο στησημο και πάρτο το παπαρι μου βαθιά φαπες στα κολομερια καμία βιασινη.
Για τέλος ανάποδο γκοου γκερλ όπου χαζεύω το μαύρο κολαρακι να παλινδρομεί πάνω στο καβλι μου όπου και έχυσα αβίαστα.
Με την ίδια καλή διάθεση και χορις βιασύνες έφυγε χαμογελαστή
Από μένα είναι ΝΑΙ
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 07, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ναόμι
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Συμφωνο με όσα λέει ο Μητσαρας στο προιγουμενο σχόλιο όσο για για τον αφαλό πιθανό να έχει ομφαλοκηλη