Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 137 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Απόγευμα καθημερινής και μπήκα στον οίκο. Η ξανθιά υπηρεσία μου παρουσίασε δύο κοπέλες, μία εκ των οποίων η Τζούλη. Πρόκειται για μια αδύνατη μοντελέ σκουρόχρωμη κοπέλα με μαύρα ίσια μαλλιά και ωραίο πρόσωπο. Είναι σκουρόχρωμη Βραζιλιάνα και όχι γαζέλα. Έχει ωραίο κωλάρι και ανύπαρκτο βυζί άσσο. Αρκετά διαχυτική στο σαλόνι. Βγήκε αμέσως το 20ρικο. Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα. Πλήρωσα και μπήκα.

Ήρθε η μαυρομουνίτσα μόλις είχα ξεντυθεί και αρχίσαμε το χαμούρεμα στο όρθιο. Αρχίσαμε να δίνουμε αισθησιακά φιλιά και να χουφτώνω το ωραίο κωλαράκι τηςΧαμόγελο με γλώσσα Μου φιλούσε γλυκά τις θηλές κι εγώ έβαλα το χέρι μέσα από το στρίγκο και δαχτύλιαζα το μουνάκι τηςΝαι!

Μεταφερθήκαμε στο κρεβάτι, όπου μου καθάρισε το κατάρτι με μωρομάντηλο. Το έβαλε στη καταπιόνα της και άρχισε μια αισθησιακή φλογέρα. Η πίπα της ήταν μέτριας ηδονικότητας και χωρίς τεχνική, αλλά εντούτοις αρκετά χαλαρωτική. Όσο με φλογέριαζε έβαζα τα δυο μου δάχτυλα στο μουνάκι της και το προετοίμαζα για τη μάχηΝαι!

Την έστησα στα τέσσερα και αφού έριξα δυο-τρεις ήρεμες πουτσιές, αύξησα αμέσως ταχύτητα και άρχισα να την ξεμουνιάζω παθιασμένα Αγγελούδι Έριχνα ρυθμικές μπάτσες στο όμορφο κωλί της και βάθειά καρφώματα στο μουνί τηςΑγγελούδι

Της είπα να πάμε όρθια στο καθρέφτη και στήθηκε μπροστά στο τζάμι. Πήγα από πίσω και τη γαμούσα μανιασμένα, βάζοντας τα δύο μου δάχτυλα στο στόμα τηςΚουλ Το μουνάκι της είχε καλή αίσθηση.

Ξανά πίσω στο κρεβάτι, στα πλάγια τώρα. Καρφωτές πλάγιες δυνατές ψωλιές και έβαζα συνεχώς τα δάχτυλα μου στο στόμα τηςΧαμόγελο με γλώσσα Είχα καυλώσει με το μαύρο κορμί της και το κατάρτι πήγαινε σαν κομπρεσέρ...

Της είπα να με καβαλήσει και καρφώθηκε γλυκά στο κατάρτι. Τη γράπωσα πάνω μου και κάρφωνα κάθετα τη μήτρα τηςΝαι! Ανταλλάσαμε ωραία φιλιά και βόγκαγε στο αυτί μου όσο τον έτρωγε...

Βλέποντας ότι περνούσε η ώρα, της είπα να με τσιμπουκώσει για να κεράσω το κοκτέιλ. Μου ζήτησε να μη τα ρίξω στο στόμα της και άρχισε να με πιπώνει, ενώ εγώ τη μουνοδαχτύλιαζαΠλατύ χαμόγελο Σταμάτησε τη πίπα και εγώ άρχισα να κοπανάω το κατάρτι. Καθόταν το καριολάκι πάνω στα δυο μου δάχτυλα και ανεβοκατέβαινε αισθησιακά πάνω τουςΟυάου! Άρχισα να κερνάω κοκτέιλ, ενώ εκείνη καθόταν αισθησιακά πάνω στα δάχτυλα μου και γαμιότανΝαι!Ναι!

Σηκώθηκε, ντύθηκε, αγκαλιές, φιλάκια κι έφυγε.
Η υπηρεσία δεν ενόχλησε, παρότι ξεπεράσαμε αρκετά το χρόνο.

Συμπερασματικά, η Τζούλη είναι μια όμορφη μοντελέ Βραζιλιάνα με καλές υπηρεσίες. Κάνει ελεύθερη φλογέρα, γαμιέται δυνατά σε εναλλαγές στάσεων και ακολουθεί τον παρτενέρ της. Βγάζει γούστα και δεν είναι αγγούρω. Εγώ, αν μείνει, σίγουρα θα της ρίξω επαναληπτική κατάθεση...

Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 05, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζούλη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;