Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 220 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Επίσκεψη στον οίκο αφού πρώτα έφαγα πόρτα απ'το Διδύμου 27 λόγω ηλικίας. Η Κάρλα είναι μια πετιτ αδυνατουλα κοπέλα από τη Ρουμανία, με ωραίο κωλο, περίπου στο 1,65 την κάνω αν και δεν το έχω με τα ύψη. Κάνει απλό πρόγραμμα. Μπαίνει στο δωμάτιο μετά από 2-3 λεπτά, και κάνει μια αδιάφορη πίπα για λίγη ώρα, χωρίς δόντι όμως, από δίδυμα φυσικά δεν πέρασε. Έπειτα μου στήνεται για ιεραποστολικό, καλά στήθηκε, τον έφαγε χωρίς παράπονο με κάποια (ψευτο)βογγητα, αλλά απέφευγε να με κοιτάξει στα μάτια. Έπειτα κάθεται από πάνω μου, καλά σχετικά γαμιεται εκεί. Τέλος, την παίρνω στα 4, καλό στήσιμο και εκεί, πάλι κάποια βογγητα. Το τέλος, με το χέρι, στην καποτα. Σαν σύνολο γενικά δεν θα έλεγα ότι υπάρχει χημεία μεταξύ μας,
και η κοπέλα δεν θα σε αφήσει αχυστο, αλλά είναι διεκπεραιωτικη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 06, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κάρλα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Sidefucker
Ενεργό Μέλος
9
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , giorgiodelafuentes2, Pa Luki Luk και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Φεβρουαρίου, 2025
πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται?
review reaction 1 The Dark Night
07 Φεβρουαρίου, 2025
Τι ακριβως εννοεις λογω ηλικιας?
Εισαι μεγαλος η μικρος?
07 Φεβρουαρίου, 2025
Γιατι εφαγε ςπορτα απο Σισυμου 27? Δε σου είπαν?
07 Φεβρουαρίου, 2025
Έφαγες πόρτα στο Διδύμου 27 λόγω ηλικίας γράφεις. Μήπως έκανες λάθος την διεύθυνση;;; Πρώτη φορά ακούγεται κάτι τέτοιο για εκεί. Ούτε τα κορίτσια είναι πιτσιρίκες, ούτε παίζουν ηλικιακά κριτήρια, απ' όσο ξέρω τουλάχιστον. Για πες λεπτομέρειες...
07 Φεβρουαρίου, 2025
τι εννοείς έφαγες άκυρο στο δ27 λόγω ηλικίας;;;
09 Φεβρουαρίου, 2025
Για να το εξηγήσω, είμαι 20 και λέει η τσατσά από 21 και πάνω. Δύο τα τεινα. Ή δεν με πίστεψε (παρόλο που είχα ταυτότητα για αυτή την περίπτωση), ή επειδή ήμουν φρέσκο ξυρισμένος αν πάω σε ένα μήνα θα με αφήσει (τι σκατα μνήμη θα έχει για να με θυμάται) κανονικά γτ δεν θα το πάρει χαμπάρι (όπως έχει γίνει τόσες άλλες φορές)
15 Φεβρουαρίου, 2025
@Sidefucker έπρεπε να της πεις από 21 και πάνω είναι στο καζίνο, εδώ είναι μπουρδέλο.
review reaction 1 Sidefucker
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7