Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 157 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Την Ειρήνη την έχω πάρει πολλές φορές παρτούζα και σε διάφορους οίκους με καλή συμμετοχή οπότε σήμερα ήταν μια σέιφ επιλογή μιας και δεν είχα καθόλου χρόνο για ψάξιμο.
Πλήρωσα και μπήκα στο δωμάτιο και σε κάνα πεντάλεπτο ήρθε και αυτή.
Φορούσε μαύρες κάλτσες και από πάνω κάτι σαν μπλουζάκι. Δεν φορούσε καθόλου κυλοτάκι κι απλώς έβγαλε τα βυζιά της έξω και ήρθε στο πλάι μου. Ξεκίνησε με μερικά φιλιά στο κορμί μου κσι σύντομα κατέβηκε χαμηλότερα.
Ήμουν ήδη καυλωμένος και άρχισε να πιπιλαει τις μπάλες ενώ μετά την σηκωμένη μου ψωλη την χρησιμοποίησε σαν φυσαρμόνικα.
Με τα χείλη και την γλώσσα την διάτρεξε πάνω κάτω και μετά από κάνα λεπτό ήρθε η ώρα να την βάλει στο στόμα και την εξαφανίσει. Άρχισε την γνωστή τσιμπουκάρα της ρώσικης σχολής με γλειψίματα, ρουφήγματα κοπάνημα στα χείλια και την γλώσσα και με απόλυτη προσήλωση στο έργο της. Εγώ απολάμβανα την περιποίηση της χαιδεύοντας της το κεφάλι και λέγοντας να συνεχίσει έτσι, γιατι μου αρέσει.
Αν δεν την σταματούσα θα συνέχιζε μέχρι να τελειώσω αλλά ήθελα και να την γαμήσω. Οπότε της είπα να μου βάλει προφυλακτικό και να με καβαλήσει . Τον έχωσε στην μουνάρα της και άρχισε να κουνιέται ρυθμικά ενώ εγώ έγλειφα βυζάρες και χουφτωνα κωλάρα. Αφού την πήρα έτσι για λίγο της είπα να στηθεί στα τέσσερα. Της τον έχωσα και άρχισα μπες βγες στην αρχή σε ήρεμο τέμπο αλλά μετά από λίγο έδωσα γκάζι και όταν κοντευα να τελειώσω ,αφαίρεσα το προφυλακτικό και της τον έδωσα στο στόμα. Σε μισό λεπτό της τα έδωσα όλα στο στόμα ενώ αυτή αυτή δεν βιάστηκε να τραβηχτεί και έμεινε εκεί ρουφώντας μέχρι και την τελευταία σταγόνα. Στην συνέχεια μου έδωσε μωρομάντηλα να σκουπιστώ και πήγε στον νιπτήρα για να τα φτύσει και να φρεσκαριστεί. Αφού τελείωσε πήγα κι εγώ με την σειρά μου, χαιρετηθηκαμε κι έφυγε.
Η Ειρήνη είναι καλή περίπτωση για γκιλφάκηδες. Είναι εξπέρ στην πίπα κσι δεν βιάζεται καθόλου οποτε σίγουρα θα περάσετε καλά όσοι την επιλέξετε. Στο δωμάτιο έκατσα γεμάτο δεκάλεπτο χωρίς καμία ενόχληση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 07, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Milfomaniac
Γλομπεάρχης