Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 336 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Συνάντησα την μικρή μετά από κριτική που διάβασα εδώ κ ευχαριστώ τον φίλο που μοιράστηκε μαζί μας τις υπηρεσίες της .
Από εμφάνιση ισχύει ότι είναι μικρή, όμορφη με ωραίο σώμα κ μικρά στητά βυζακια , εφηβικά θα έλεγα. Δε μου βγήκε πολύ σε καλό το ραντεβού καθότι είμαι καπνιστής εν αντιθέσει με την κοπέλα που δεν το γουστάρει καθόλου . Όσο περίμενα στο δωμάτιο να έρθει έκανα ένα τσιγαράκι με αποτέλεσμα το μωρό να δυσανασχετήσει φανερά κ να σταματάει κατά τη διάρκεια της πίπας λόγω της κάπνας από το ένα τσιγάρο που έκανα ( μηδέν εξαέρωση στο δωμάτιο)
Κατά τα άλλα αφού είχα γίνει πέτρα με ρώτησε πως θέλω να γίνει κ την ξάπλωσα ανάσκελα για να μπορώ να βλέπω να πιάνω κ να ελέγχω απόλυτα τον ρυθμό μας. Η άτιμη , είναι απόλαυση να βλέπεις αυτό το κορμάκι να είναι παραδομένο στα χέρια σου !
Μικρή παραφωνία οι λίγες τριχούλες στο μουνι της . Σε άλλους μπορεί να αρέσει , προσωπικά θέλω να είναι γυαλί ! Αυτά από μένα παίχτες .
Να περνάτε καλά κ να γαματε μέχρι τα βαθειά γεράματα !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 25, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κίρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Lucifer_gr37
Σεβαστός
21
Πόντοι:
1.196
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Autokinitas, Johnny Red2, Arxontas tou skotous και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Φεβρουαρίου, 2025
Απορώ με αυτούς που πάνε να γαμήσουν και πίνουν/καπνίζουν λίγο πριν. Δεν είναι αντικείμενα ρε λακαμάδες, είναι ανθρώπινα όντα με όσφρηση, και καυλώνουν/ξεκαυλώνουν με απλά πράγματα όπως μια κανονική γυναίκα. Είτε πρόκειται για έσκορτ είτε είστε στη Φυλής, πλυθείτε, πλύντε τα δόντια σας, μασήστε και μια τσίχλα, και αφού γαμήσετε πηγαίντε και κάντε ένα πακέτο τσιγάρα, θέλει πολύ μυαλό δηλαδή? Δεν το κάνετε για τα κορίτσια στην τελική, ανταποδοτικό είναι. Όσο πιο ωραία μυρίζεις τόσα περισσότερα θα λάβεις πίσω. Δε φταίει το δωμάτιο ούτε ο εξαερισμός στη δική σου περίπτωση. Και για να προλάβω, κι εγώ καπνιστής είμαι. Αλλά αν έρθει η γκόμενα και βρωμάει τσιγαρίλα έχω φύγει
review reaction 1 Papoutsaras
07 Φεβρουαρίου, 2025
Ρε φίλε δεν μπορούσες να συγκρατηθείς και να το ανάψεις μετά; Δίκιο είχε το κορίτσι.
review reaction 1 Papoutsaras
07 Φεβρουαρίου, 2025
μηδέν εξαερισμός ήθελες να πεις,
εξαέρωση = 1. αφαίρεση του αέρα από κυκλωμα υγρού 2. μετατροπή σε ατμό
(ως ηλικιωμένος ασχολούμαι όλο και λιγότερο με τα γαμήσια)
07 Φεβρουαρίου, 2025
Πρώτα παθαίνεις, μετά μαθαίνεις.
Ποτε πριν δεν ειχε εκφραστεί από κάποια κοπέλα παράπονο για το τσιγάρο. Next time θα είμαι πιο προσεκτικός σε αυτό.
Χαλαρώστε κύριοι δικαστές.
review reaction 1 Autokinitas
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4