Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 137 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
σαλόνι απλοτυπικό μεν, με μικρή πασαρέλα και γύρα στον πορνοσωλήνα, αλλά τσαχπίνικο δε.
με κοίταξε, μου'ριξε ένα χαμογελάκι μέσα σε τόσους που περιμέναμε και μου έκανε το κλικ για δοκιμή.
προφανώς είχαν πάει για Ναόμι, η οποία για μένα είναι παντελώς αδιάφορη έως άκυρη θα έλεγα.
πρώτη φορά την έβλεπα και αποφάσισα να περάσω μιας και μου άρεσε το παρουσιαστικό, αλλά και το κουλ στυλάκι της.
μιγάδα και όχι τελείως μαυρούλα, μελαχρινή με μαλλιά μέχρι ώμους, ωραία φατσούλα, μετρίου αναστήματος, αδύνατο μοντελέ κορμί, μικρό βυζί, μικρό κωλί και οκ πόδια.
κάποια τατουάζ διάσπαρτα στο κορμί επίσης και ντυμένη με ένα απλό μαύρο σετ εσωρούχων + εξίσου πορνοτάκουνων.
αν ήταν πιο καμπυλωτή, μιλάμε θα κένταγε, παρόλαυτα μου έκανε σαν εικόνα.
είσοδος στο δωμάτιο και με πετυχαίνει με μπλούζα-βρακί ακόμα, μιας και πλενόμουν.
σκάει δίπλα μου και ξεκινάμε ένα μπαλαμουτάκι ωραίο από το πουθενά, βασικά ψιλοέπεσε πάνω μου.
ξεκινάμε αγκαλιές και σιγά σιγά να γδύνουμε ο ένας τον άλλον.
εγώ να βγάζω τα εσώρουχα της και αυτή τη μπλούζα και το βρακί μου.
χαϊδέματα ολούθε σε όλο το κορμί της, αυτή στο δικό μου, γλείψιμο στα βυζάκια της τα οποία της άρεσε, χούφτωμα στο κώλαρακι της και κάποια φιλιά σε λαιμό επίσης.
πέσαν και κάποια τρυφερά φιλάκια στο στόμα, χωρίς γλώσσα όμως.
δεν το πίεσα παραδόξως.
πέφτει στα γόνατα, μου περνάει προφύλαξη και ξεκινάει πίπα έτσι στο όρθιο, η οποία είναι μέτριας μορφής.
μην περιμένετε ταρζανιές και εξτρίμ καταστάσεις.
απλή τυπική-τίμια πιπούλα με μπασίματα μέχρι μέση και χρήση λίγου χεριού.
υπάρχει κάποια μικρή διάρκεια επίσης και δεν είναι των δευτερολέπτων της κλασικής λάτιν σχολής, ευτυχώς.
να της έχω πιάσει κεφάλι, μαλλί, να δίνω κάποιο ρυθμό και να ακολουθεί χωρίς πρόβλημα.
είδα καλό δείγμα βελτίωσης για την πορεία πάντως.
να έχω πέσει πάνω της σχεδόν και να χαϊδεύω όπου φτάνω.
έχει ωραίο και μαλακό δέρμα.
στοπ, λίγο τζελ και πρώτη στάση σε μίσιον.
τη φέρνω στην άκρη του κρεβατιού και μπαίνω χαλαρά.
στην αρχή ζορίζεται λίγο μέχρι να μπω και να ανοίξει το μουνάκι της, αλλά μετά παίζεις καλή μπαλίτσα χωρίς πρόβλημα.
το καταλαβαίνεις από το κλείσιμο των ματιών αλλά κυρίως απο το άνοιγμα του στόματός της που κάνει.
να ανεβάζω σταδιακά τέμπο και να γουστάρει.
οι μορφασμοί της ωραίοι και υπάρχει και συμμετοχή με φωνούλες και κραυγούλες τόσο όσο, χωρίς θεατρινισμούς.
να πιάνει τα βυζάκια της και να δείχνει ότι γουστάρει φασούλα γενικώς.
το πιάνω το υπονοούμενο και ξεκινάω να παίζω.
βάζω δαχτυλάκι στο στόμα της το οποίο το ρούφαγε ελαφρώς, ξεκίνησα να πιάνω λαιμό όπου εκεί έβγαλε έναν αναστεναγμό κάβλας.
αυτό ήταν.
ξεκίνησα να ανεβάζω ακόμα ένταση, αλλά όχι σπάσιμο.
η γλυκύτητα της δε μου το έβγαζε.
το μωράκι να γουστάρει και να μην υπάρχει καμία δυασανασχέτηση.
πόδια πάνω, πόδια κάτω, μια το ένα, μια το άλλο και τα δύο, πλάγια... πουθενά κανένα πρόβλημα.
να πέφτω πάνω της, να γλείφω τα βυζάκια της και οι σκούρες της ρώγες να έχουν γίνει κάγκελο.
να έχουμε αη-κόντακτ και κάποια χαμογελάκια συνάμα κατα τη διάρκεια.
συνέχεια σε ντόγκυ στην άκρη του κρεβατιού με μένα όρθιο.
φοβερό στήσιμο και χωρίς να κλέβει κάπου.
ξανά χαλαρά για αρχή και σταδιακό ανέβασμα.
να έχω γίνει μούσκεμα από τα υγρά της.
να χαϊδεύω ολούθε και να καραγουστάρω το μαλακό και σοκολατένιο της δέρμα.
πλάτη-πόδια-μπούτια και να βάζω και το χέρι μου από κάτω στο μουνάκι της για να το παίζω.
η θέα στα 4 δε φοβερή.
να παίζω με την ταχύτητα και με το μουνάκι της, βγάζοντας και ξαναβάζοντας το καβλί μου στην τρυπούλα της ώστε να ακούω τον ανάλογο καβλωτικο ήχο.
σε κάποια φάση είχε βάλει και αυτή το χέρι της και έπαιζε το μουνάκι της ταυτόχρονα όσο την πήδαγα.
αληθοφανής κραυγούλες και εδώ χωρίς θεατρινισμούς.
κάποια σκαμπυλάκια στα κωλομέρια επίσης.
τρίτη στάση σε κάου με μένα τώρα στην άκρη του κρεβατιού και σχεδόν τα πόδια μου να ακουμπάνε πάτωμα.
πάλι λίγο τζελ και ξεκίνημα ιππασίας, η οποία είναι κάπως μέτριας μορφής θα έλεγα.
δεν υπάρχει ποικιλία και από ένταση είναι εξίσου μέτρια.
έδωσα και εγώ το παρόν μου για λίγο πιο ζόρι βέβαια. ταυτόχρονα να πιάνω λαιμό και να γλείφω βυζιά.
για να μην μακρυγορήσω άλλο, κάναμε άλλη μια γύρα στάσεων σε μίσιον και ντόγκυ.
πλέον είχαμε ιδρώσει και είχα απορία πώς και δε μου είχε πει τίποτα τόση ώρα και με τόσες εναλλαγές, αλλά ούτε έχει βαρέσει πόρτα η τσατσά.
άκουγα όμως πως προμοτάριζε την Ναόμι έξω με θετικές κριτικές και σχόλια που έχει λάβει.
τελικά έχυσα εντός καποτιδίου σε όρθιο ντόγκυ και με κανονικό στράγγιγμα.
στο τέλος της είπα αν ήταν οκ και μου είπε ναι όλα οκ, αν και ήμουν λίγο γκράντε από το κανονικό, όπως μου ξαναείπε.
δεν είχε θέμα όμως.
το κομιουνικέησο ξέχασα είναι με λίγα βασικότατα αγγλικά και για όσους ξέρουν τα λάτιν.
χαιρετισμούς, φιλάκια, καθαριστικά και μπάη μπάη.

για να κλείσω.
1) ο χώρος είναι ο ίδιος χωρίς καμία αλλαγή, εδώ και τόσο καιρο. έχω βάλει κάποιες φωτός για την ιστορία,
2) η γυρολόγος τσατσά με το κοντό μαλλί και τα γυαλιά... παραδόξως δεν ενόχλησε.
μάλλον ήμουν τυχερός γιατί έπεσα στα "διαφημιστικά" της Ναόμι,
3) η Τζούλια είναι μια φρέσκια κοπελίτσα στην πιάτσα, η οποία μάλλον ακόμα είναι ψαρωμένη και κινείται αναλόγως τη θέλησή σου, για να μην έχεις η' βγάλεις πρόβλημα.
σε ακολουθεί χωρίς να παίρνει ιδιαίτερες πρωτοβουλίες, αλλά σε αφήνει να κάνεις το παιχνίδι σου.
δε μου έβγαλε σπάσιμο, αλλά αντέχει σε υψηλές και δυνατές κάπως στροφές.
δε μου έβγαλε κάπου θέατρο επίσης.
γουστάρει χαδάκια και λίγο κίνκυ παιχνιδάκια με τον ανάλογο τρόπο βέβαια.
φερθείτε καλά και θα ανταμειφθείτε πιο καλά πιστεύω.
προσωπικά θα την ξανατιμήσω με την πρώτη ευκαιρία αν την ξαναπετύχω, μπας και μου βγάλει τίποτα περισσότερα γούστα.

από μένα είναι ναι λοιπόν.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
φιλιππιδου11α
φιλιππιδου11β
φιλιππιδου11γ
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
145
Πόντοι:
27.261
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 ΣΠΥΡΟΣΣ, Pa Luki Luk, FAT BASTARD και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού