Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.6 39 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Μπέλα είναι μια κοπέλα από την Αλβανία 20 χρόνον όμορφη θα έλεγα με μοντελε κορμί στιτα μέτρια βιζια ορεα μάτια χίλια και πλούσια σγουρά μαλλιά
Το δοματιο άθλιο οπός θα φαντάζεστε.
Η Μπέλα με βρικε αραχτο και με κατοσταρα στιση .μια δύο κουβέντες Καποτά και μια μέτρια πίπα που εναλασοταν με παίξιμο με το χέρι μικρής διάρκειας
Πρώτη στάση ιεραποστολικό ήθελε σιγά σιγά με φόβο αλλά όταν είδε πος δεν έχω διάθεση να την πονέσω χαλαροσε και μπεικα όλος μέσα φιλια δεν θέλει ,μόνο στα βυζιά και μετά από λίγο λέει άντε χύσε.
Καλά λέω και συνεχίζω.
Σιμιοτεον πος έχει σερί δοματια.
Στα τέσσερα στιθηκαι χαλια καμπουριαστη με κληστα πόδια ούτε κολοτριπιδα έβλεπα ούτε τον πουτσο μου να μπενοβγενει,κακό στισημο.
Άντε χύσε πάλι μου λέει.καλα λέω δεν φοναξε η τσατσά.
Με μένα κάνεις σεξ όχι με την τσατσά λέει ,αυτή ξεχνάει.
Το παραβλεπο και την βάζω από πάνω.γενικα δεν στραβοσε η διάθεση της αλλά ήθελε χυσημο αλά Πακιστάν.
Κουνιόταν από Πάνο για λίγο όχι τίποτα ιδιαίτερο έβγαλα κάνα δυο βογκιτα υδονης ,τελιοσεις μου λέει.οχι τις λέω . Ε μετά από λίγο της λέω τελιοσα και όλο χαμόγελο σικόθηκαι να βαλή το βρακί της
Φυσικά δεν είχα τελιοσει αλλά όλο το σκίνητο ήταν λάθος οπότε δεν είχε νόημα.
Δεν την ένοιαζε να σε ικανοποιήσει απλά να σε ξεπεταξει με χαμόγελο πάντα.
Τις έριξα μια μπάτσα στα κολομερια κι από δω παν κι άλλοι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 04, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπέλα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
15€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Atridis
Γλομπεάρχης
217
Πόντοι:
31.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , Milfomaniac, Yatoputso και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Φεβρουαρίου, 2025
Εγγυημένη φόλα, που απ' ό,τι καταλαβαίνω γίνεται και χειρότερη δηλαδή.. Μακριά απ' αυτό το στάβλο, τουλάχιστον το συγκεκριμένο δεξιά ισόγειο..
Εμένα για να κλέψει αυτή, όταν της είπα γύρνα, αντί για doggy, ξάπλωσε μπρούμυτα και μου λέει μπες έτσι.. Ε κι εγώ επίτηδες την κάρφωσα έτσι με όλο μου το βάρος μέχρι να τελειώσω, και δεν ξαναπατάω. Και θέλουν και 15€ τρομάρα τους
ΠΚ
Περπάτημα κάνει καλό
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1