Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 308 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η κριτική αφορά τον οίκο στο ισόγειο αριστερά.
Δούλευε η Μαριάννα, ξανθιά μέτριο ύψος με ωραίο κωλαράκι. Πλήρωσα στην ηλικιωμένη υπηρεσία που δεν κουνήθηκε καθόλου από την θέση της, στο δωμάτιο με οδήγησε η Μαριάννα.
Μπήκα στο δωμάτιο και μόλις που είχα βγάλει το παντελόνι και μπήκε και το κορίτσι. Ευτυχώς που πάντα κάνω μπάνιο από πρίν γιατί αλλιώς δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα.
Ξάπλωσα και ήρθε στο πλάι μου να με καθαρίσει με μωρομάντηλο. Εντωμεταξύ είχε βγάλει ένα διχτυωτό που φορούσε και το στρίγκάκι της αλλά ένα μπουστάκι που φορούσε δεν έκανε τον κόπο να το βγάλει. Το βυζί της ούτε το είδα ούτε το έπιασα.
Ξεκίνησε την πίπα και σιγά σιγά άρχισε να μου σηκώνεται. Είχε το χέρι της στην βάση οπότε δεν τον έπαιρνε όλο, μέτρια πράγματα δηλαδή. Πολύ γρήγορα σταμάτησε για σεξ αλλά της είπα να συνεχίσει . Το έκανε για λίγο και μετά μου φόρεσε προφυλακτικό. Συνέχισε για λίγο ακόμα και το γλύψιμο της βελτιώθηκε αισθητά. Τον ρούφηξε πιο βαθιά αυτήν την φορά αφού της είχα απομακρύνει τα χέρια και τον κρατούσα εγώ μόνο με τα δάχτυλα. Πέρασε και λίγο από μπάλες με δική της πρωτοβουλία. Τι φάση κι αυτή ,όσο έκανε ελεύθερο ήταν πιο κρυόκωλη.
Τέλος πάντων με είχε καυλώσει αρκετά και όταν σταμάτησε της είπα να με καβαλήσει. Στηρίχτηκε με τις πατούσες στο στρώμα και τον οδήγησε στο μουνάκι της. Άρχισε τα βαθιά καθίσματα , ενώ την βοηθουσα κι εγώ. Την είχα πιάσει από τα κωλομέρια και την ανεβοκατέβαζα πάνω στην πούτσα μου, μπαίνοντας τέρμα μέσα και με ηχητικά εφέ τα πλατς πλουτς. Γρήγορα κουράστηκε και πήγε να σηκωθεί αλλά την κράτησα πάνω μου . Απλώς την έβαλα με τα γόνατα στο κρεβάτι και την τράβηξα πιο κοντά μου ώστε να να είναι πιο ξεκούραστα γι αυτήν. Έφαγε λίγες πουτσιές ακόμα σε αυτήν την στάση και μετα σηκώθηκε και στήθηκε στα τέσσερα. Την τον έχωσα και ξεκίνησα να την γαμάω σε μέτριο τέμπο , ζουλώντας ταυτόχρονα τα κωλομέρια της ενώ την έβλεπα και φάτσα στον μεγάλο καθρέφτη. Είχε στηθεί καλά και τον έτρωγε αδιαμαρτύρητα , ενώ εφαγε και μερικά ελαφρά μπατσάκια. Ανέβασα λίγο ρυθμό και τελείωσα μέσα της ενώ έμεινε αρκετά στην θέση της για να στραγγίξω με την ησυχία μου. Σηκώθηκα και πήγα στον νιπτήρα να ξεπλυθώ , ενώ αυτή ντύθηκε , τακτοποίησε λίγο το κρεβάτι, τεντώνοντας το σεντόνι με χαιρέτησε και έφυγε.
Η Μαριάννα έχει καλό κορμί με πιασιματάκια και συμπαθητική φάτσα αλλά είναι φάση ξεπετουά, γι αυτό λέω ότι δεν θα ξαναπήγαινα. Η πίπα της μέτρια και μόνο όταν έβαλε προφυλακτικό βελτιώθηκε αρκετά. Ευτύχώς γιατί δεν ξέρω αν θα κατάφερνα να τελειώσω διαφορετικά . Δεν θα σε αφήσει άχυστο ούτε θα προσπαθήσει να αποφύγει το γαμήσι αλλά η όλη φάση ήταν αρκετά βιαστική .
Εγώ δεν θα ξαναπήγαινα αλλά για ένα τυπικό γαμήσι χωρίς πολλά πολλά είναι οκ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 03, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
185
Πόντοι:
32.478
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, Yatoputso, pansexual66 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Φεβρουαρίου, 2025
Αυτό που η πίπα βελτιώνεται μόλις φορέσουν λάστιχο μου έχει συμβεί κι εμένα με κάποιες. Προφανώς δεν τους πολυαρεσει το ελεύθερο και το κάνουν αγγαρεία.
review reaction 1 Milfomaniac
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1