Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 57 10
Μπουρδέλα
73813
Γενική βαθμολογία
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Με την Μιλάνα εχω παει παρα πολλες φορες ειναι στανταρακι μου και χρωστουσα να γραψω μια κριτικη... Να τονισουμε οτι ειναι για αυτους που γουσταρουν γυναικες νταρντανες με πιασιματα, οχι για τους μοντελοπνιχτες και λατρεις των σκιννυ και πετιτ... Σχετικα ψηλη Ουκρανεζα καπου στο 1,70 χωρις τακουνια με πολλα πιασιματα, βυζι μαλλον 3,5 προς 4 νουμερο, μαλλι τωρα τελευταια ξανθοκοκκινο ισιο (παλια το ειχε σγουρο μαυρο)...Ωραια ματια και προσωπο..μιλαει πολυ καλα Ελληνικα...τωρα ηλικιακα μαλλον εχει πατησει ηδη τα 40...την εχω πετυχει σε ολες τις βαρδιες (πρωι-απογευμα-βραδυ) και σε διαφορους οικους (Ι44 νεο, Ι44Β, Ι44 δεξι σκαλακια, ΜΑ 22 Ισογειο, Περδικας 3 δεξι)..συνηθως δουλευει 5-6 μηνες μετα σταματαει για λιγο και ξαναεμφανηζεται... Πρεπει να ειναι παρα πολλα χρονια στο κουρμπετι...Ετσι λοιπον την ξαναπετυχα προσφατα στο Περδικας 3 απογευμα...οπως παντα πολυ καλο ελευθερο τσιμπουκι...Συνηθως προτιμω να την παιρνω ιεραποστολικα για να απολαμβανω τις τεραστιες βυζαρες της...το μουνακι της εχει σχετικα ωραια αισθηση βεβαια σε καποιες συνεδριες ηταν αρκετα στεγνη οποτε καλο ειναι πριν μπειτε μεσα της να της θυμιζετε να βαζει λιγο σαλιο τουλαχιστον (μιας και δεν πολυ προτιμαει τα λιπαντικα)..κατα τα αλλα ειναι παντα χαμογελαστη, ευγενικια και με καλη διαθεση στο δωματιο και ποτε δεν βιαζεται...Μια αρκετα τιμια επιλογη...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 02, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μιλάνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;