Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 193 10
Μπουρδέλα
193053
Γενική βαθμολογία
4.7
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Η Ελένη είναι μια 20χρονη Ουκρανη με μπαμπατσικο σώμα και ωραία βυζια! Έχει εκφυλο πρόσωπο, που σε προκαλεί να την δοκιμάσεις...
Αυτό και έπραξα χωρίς χρονοτριβη και δεύτερες σκέψεις! Δεν μπορώ να πω πως το μετάνιωσα αλλά δεν θα της δώσω δεύτερη ευκαιρία.
Στα του "αγώνα" εισοδος της Ελένης στο δωμάτιο χωρίς καμία διάθεση για προκαταρκτικα! Να σημειωθεί ότι η κοπέλα εχει tattoo σε διάφορα σημεία του σώματος της και στην κίνηση μου να την φιλήσω στα συγκεκριμένα σημεία λέγοντας της πως είναι ωραία αυτά που απεικονίζουν, απλά χαμογέλασε αδιάφορα!
Ξάπλωσα στο κρεβάτι και ξεκίνησε μία ακαποτη πιπα με αργό ρυθμό και πολύ χέρι!
Στη συνέχεια καβαλημα από πάνω με καλό ρυθμό και τέμπο! Τελευταία στάση με πισοκωλητο όπου κι επήλθε το τέλος!
Υγ. Δεν θα έχω να θυμάμαι κάτι από αυτή την βίζιτα!
Αυτό και έπραξα χωρίς χρονοτριβη και δεύτερες σκέψεις! Δεν μπορώ να πω πως το μετάνιωσα αλλά δεν θα της δώσω δεύτερη ευκαιρία.
Στα του "αγώνα" εισοδος της Ελένης στο δωμάτιο χωρίς καμία διάθεση για προκαταρκτικα! Να σημειωθεί ότι η κοπέλα εχει tattoo σε διάφορα σημεία του σώματος της και στην κίνηση μου να την φιλήσω στα συγκεκριμένα σημεία λέγοντας της πως είναι ωραία αυτά που απεικονίζουν, απλά χαμογέλασε αδιάφορα!
Ξάπλωσα στο κρεβάτι και ξεκίνησε μία ακαποτη πιπα με αργό ρυθμό και πολύ χέρι!
Στη συνέχεια καβαλημα από πάνω με καλό ρυθμό και τέμπο! Τελευταία στάση με πισοκωλητο όπου κι επήλθε το τέλος!
Υγ. Δεν θα έχω να θυμάμαι κάτι από αυτή την βίζιτα!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 31, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;