Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 225 10
Μπουρδέλα
184086
Γενική βαθμολογία
4.1
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Αντέλ το κορίτσι μας για σήμερα, μόνο του στον οίκο αυτόν με είσοδο στην αριστερή πόρτα. Γύρω στο 1,60 ύψος χοντρούλα όχι τόσο καλά κατανεμημένα αλλά στήθος 4 φυσικό. Ο οίκος όπως και το δωμάτιο δεν ήταν βρομικος από σκουπίδια η ακαταστασία αλλά αναδίδει μια μποχα μάλλον από φαγητό που έτρωγαν; δεν ξέρω αλλά έκανα την ταρζανια και πέρασα πάραυτα λόγο βυζαρας και σχετικά μικρής ηλικίας. είσοδος της κορασιδας με την καποτα στο στόμα και πήγε να την περάσει κατευθείαν , ευτυχώς ήμουν ετοιμοπόλεμος και δεν ήταν μελατος. πίπα της κακιάς ώρας αλλά ευτυχώς με άφηνε να πιάνω βυζάρες και ρογα. Πρώτη στάση της είπα από πάνω αλλά μου έριξε άκυρο μετά της είπα να έρθω εγώ από πάνω και απλά έκατσε και άνοιξε τα πόδια, πάλι το έσωσε το βυζακι της που λόγο ηλικίας ήταν στητο παρά το μέγεθός τους και το χαζευα να πηγαίνει πέρα δώθε με τον Ρυθμό ενώ που και που σταματαγα να γλύψω ρογα. όπως καταλαβαίνετε ολα εγώ τα έκανα και ευτυχώς που είχα φτιαχτεί εγκεφαλικά και δεν μου έπεσε. συνέχεια στα 4 που έφαγε ένα ανελέητο σφυροκόπημα για κανά 6 λεπτό χωρίς ευτυχώς να καμπουριαζει η να αλλαζει την γωνία και ήρθε το τέλος. Δεν την προτείνω εάν δεν πάτε ήδη καυλωμενοι γιατί απλά δεν θα τελειώσετε ούτε με σφαίρες. στα υπέρ της ότι έκατσε και τον έφαγε γερά
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 01, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αντέλ
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι