Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 195 10
Μπουρδέλα
301028
Γενική βαθμολογία
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Η συνάντηση έγινε το περασμένο καλοκαίρι. Ακριβής ημερομηνία δεν θυμάμαι.
Είχα πάει ψάχνοντας την μιλφ Ρωξάνη αλλά έλειπε. Σαλοναρισε η Ντάρια που είχα ξαναδεί παλιά αλλά δεν είχα περάσει. Ανανεωμένη και γυμνασμενη καμία σχέση με παλιά που ήταν υπερβολικά αδύνατη αλλά παραμένει skinny, περίπου 50-55 κιλά.
Στον αγώνα ξεκίνησε με εξαιρετική πίπα με μπόλικο σάλιο, πουτσοσκαμπιλα στο πρόσωπο και βρομολογα.
Ανέβηκε από πάνω που είχε καλή συμμετοχή και μετά την γυρίζω στα 4.
Εδώ στήνεται πολύ άσχημα και μόλις μπαίνω λέει σιγκα σιγκα. Ακόμα και εγώ πονούσα. Δεν ξέρω αν το έκανε επίτηδες η απλά έτσι στήνεται. Ήταν πολύ κάτω για μένα και είχα ανοιξη τα πόδια για να έρθω στο σωστό ύψος. Τεσπά, μετά από 3-4 λεπτά τελειώνω και βγάζω το εργαλείο, και βλέπω την καποτά σπασμένη!!!! Το βλέπει και τρέχει στο ντους να πλυθεί. Πρώτος κρεμπιες στα μπουρδέλα. Γυρίζει και λέει " μην ανησυχείς αγκορι μου, περνώ καπι και κάνω εξετάσεις". Χαιρετισμός και έφυγε.
Για να προλάβω τα σχόλια.
1. Δεν έγινα πατέρας. Απο τότε μέχρι τώρα η τύπισσα είναι ακόμα εκεί χωρίς κοιλιά.
2. Έκανα εξετάσεις μετά από περίπου 6 μήνες για τα σοβαρά και είμαι καθαρός.
Είχα πάει ψάχνοντας την μιλφ Ρωξάνη αλλά έλειπε. Σαλοναρισε η Ντάρια που είχα ξαναδεί παλιά αλλά δεν είχα περάσει. Ανανεωμένη και γυμνασμενη καμία σχέση με παλιά που ήταν υπερβολικά αδύνατη αλλά παραμένει skinny, περίπου 50-55 κιλά.
Στον αγώνα ξεκίνησε με εξαιρετική πίπα με μπόλικο σάλιο, πουτσοσκαμπιλα στο πρόσωπο και βρομολογα.
Ανέβηκε από πάνω που είχε καλή συμμετοχή και μετά την γυρίζω στα 4.
Εδώ στήνεται πολύ άσχημα και μόλις μπαίνω λέει σιγκα σιγκα. Ακόμα και εγώ πονούσα. Δεν ξέρω αν το έκανε επίτηδες η απλά έτσι στήνεται. Ήταν πολύ κάτω για μένα και είχα ανοιξη τα πόδια για να έρθω στο σωστό ύψος. Τεσπά, μετά από 3-4 λεπτά τελειώνω και βγάζω το εργαλείο, και βλέπω την καποτά σπασμένη!!!! Το βλέπει και τρέχει στο ντους να πλυθεί. Πρώτος κρεμπιες στα μπουρδέλα. Γυρίζει και λέει " μην ανησυχείς αγκορι μου, περνώ καπι και κάνω εξετάσεις". Χαιρετισμός και έφυγε.
Για να προλάβω τα σχόλια.
1. Δεν έγινα πατέρας. Απο τότε μέχρι τώρα η τύπισσα είναι ακόμα εκεί χωρίς κοιλιά.
2. Έκανα εξετάσεις μετά από περίπου 6 μήνες για τα σοβαρά και είμαι καθαρός.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 01, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Φεβρουαρίου, 2025
Ωραία γκόμενα αν εξαιρέσω το πρόσωπο, και ενεργή στο δωμάτιο, αλλά μου χουν πάρει καλύτερες πίπες με καπότα Αυτή τον βάζει μέσα ίσα ίσα
Reuzel
01 Φεβρουαρίου, 2025
Πλέον με μοριακή εξέταση για αφροδισια στα ανιχνεύουν στον μήνα. Μιλάμε για επώνυμα μικροβιολογικα κέντρα. Δε χρειάζεται 6 μηνες. Πάνε αυτά, περασανε. Η τεχνολογία έχει εξελιχθεί. Με ένα 50€ικο είσαι κομπλέ από εξετάσεις.
Διανοούμενος
01 Φεβρουαρίου, 2025
Τι ναυάγια είστε εσείς ρε; Κριτική μετά από 1 χρόνο; Πάλι καλά που δεν περίμενες να αποσυρθεί εντελώς από τα μπουρδέλα για να γράψεις αξιολόγηση.
Kamigawa
01 Φεβρουαρίου, 2025
@Kamigawa 7 μηνες μετα
BWC21_athens
01 Φεβρουαρίου, 2025
@Διανοούμενος μοριακη εκανα. δεν το ηξερα τοτε οτι γινεται τοσο νωρις. οταν πηγα το εμαθα
BWC21_athens
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5