Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 257 10
Γενική βαθμολογία

9.4
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μπέτυ λοιπόν λέει η "παρουσιάστρια", ενώ η κοπέλα απ' όσο ξέρουμε λέγεται Μπέκυ, αλλά anyway...
Πλήρης review, σε σκέλη.

1. Εμφάνιση:
Η κοπέλα είναι 22 (τόσο είπε, και όντως μικρούλα φαίνεται), από Γκάνα, αρκετά συμπαθητική φάτσα, γλυκούλα, με σκούρο καφέ δέρμα το οποίο εκτός από πανέμορφο (για μένα), και λείο, απαλό, χωρίς ατέλειες, είναι και απίστευτα σφιχτό!!
(έχω συνηθίσει τη Ναόμι (πρώην Μαρία), και δεν έχω πάρει πολλές μαύρες, αλλά το δέρμα της συγκεκριμένης είναι απίστευτο! Μου έκανε φοβερή εντύπωση και το λάτρεψα)
Το κορμί είναι αρκετά καλό, με γαμάτο κώλο, λίγες καμπύλες νομίζω, και βυζιά νορμάλ μεγάλα, επίσης σφιχτά, με λίγο πέσιμο (αλλά όχι όπως έχουμε συνηθίσει, δεν τα λες με τίποτα κακά) λίγο μεγαλύτερα απ' ό,τι μου αρέσει συνήθως, αλλά γαμάτα. Και έχει λίγη κοιλίτσα, που επίσης είναι σφιχτή (όπως είναι παντού η κοπέλα), οπότε δε νιώθεις τίποτα αρνητικό.

2. Συμπεριφορά:
Είναι γλυκιά, χαμηλών τόνων νομίζω, και μάλλον λιγομίλητη; Δεν ξέρω αν αυτό είναι επειδή α) ίσως δε γουστάρει τη δουλειά, β) ίσως έχει βιώσει ρατσισμό ή μη αποδοχή (από κάποιους πελάτες), ή γ) απλά έτσι είναι ως άνθρωπος, και λόγω κουλτούρας και καταγωγής.
Στον αγώνα πάντως δεν είπε όχι σε κάτι, και μου άρεσε πολύ που παίρνει πρωτοβουλίες μόνη της, πάντα μου αρέσει αυτό..

3. Ιστορία:
Μετά από αρκετή ώρα βόλτας σε όλους τους πυκνοκατοικημένους δρόμους πέριξ Φυλής κλπ, και μετά από ενημέρωση (δική μου, στην ημερήσια ενημέρωση) και σημείωση όσων είδα, η απόφαση επάρθη και γύρισα εδώ για τη Μπέκυ.. Αφού όταν την είδα (ένας απ' τους πρώτους οίκους που μπήκα στη σημερινή βόλτα) το έψηνα, ως λάτρης της σοκολάτας (γάλακτος και υγείας), και μου είχε φανεί και γλυκιά, και το σώμα της αρκετά καλό.. Και πάλι όμως δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο σφιχτό!

4. Αγώνας:
Η κοπέλα ήρθε σύντομα στο δωμάτιο, ελάχιστη ανταλλαγή πληροφοριών/social, κάθομαι στο κρεβάτι και ήδη το εργαλείο αρχίζει να τσιτώνει μόνο και μόνο απ' το θέαμα, και την αφή τέτοιου κορμιού..!
Μου περνάει λάστιχο, έρχεται μπροστά μου και αρχίζει μια πολύ καλή πίπα, αλλά μετά από λίγο γυρίζει κι έρχεται δίπλα μου και συνεχίζει το κλαρίνο..
Πολύ καλό, βαθύ, και με ωραίες κινήσεις, που μου έκαναν τον πούτσο φουγάρο απ' αυτά της ΔΕΗ που είναι βαμμένα ερυθρόλευκα κι έχουν και φώτα για να είναι ορατά από τα αεροπλάνα..!
Εγώ όσο μου τον ρούφαγε χούφτωνα και χάϊδευα των κωλάρα της, το χέρι πήγαινε και στο μουνάκι της (αλλά είχε κλειστά τα πόδια και δεν είχα τόσο πρόσβαση, δεν ξέρω αν έτυχε, ή απλά δεν ήθελε). Ταυτόχρονα έπιανα και τις βυζούμπες της.
Αν δεν της έλεγα ότι οκ φτάνει, και να έρθει πάνω μου, παίζει να συνέχιζε περισσότερη ώρα πίπα.. Τον βγάζει απ' το στόμα λοιπόν, της λέω πόσο λατρεύω το δέρμα της κλπ, και να έρθει πάνω μου. Έκατσε ωραία στο φουγάρο λοιπόν και άρχισε να δίνει πόνο.. Τη μία αργά και βαθιά, την άλλη γρήγορα, μετά ξανά αργά.. Εγώ έπιανα βυζόμπαλες, τις οποίες εθελοντικά κατέβασε στη μούρη μου και τις φίλαγα. Μετά έπιασα κωλάρα και τη γαμούσα βαθιά, μου γέλαγε αλλά πιστεύω ψιλοντρέπεται or something..
Νιώθοντας λοιπόν το τέλος να πλησιάζει, της λέω σήκω.. Με ρώτησε αν θα τη βάλω εγώ από κάτω, αλλά της λέω όχι, doggy.
Πάλι με θετική ενέργεια γενικά, γύρισε στήθηκε ωραία, και.....

Παύση στο σεντόνι που γράφω, για να καταλάβετε πόσο γαμάτη ήταν η θέα της κορμάρας της στα τέσσερα!! Τόσο λόγω του απίστευτα σφιχτού δέρματος, όσο και το χρώμα, που είναι ακριβώς ότι λατρεύω..!

Μπήκα λοιπόν από πίσω της και συνέχιζα το σφυροκόπημα για λίγα λεπτά ώσπου ήρθε το τέλος όλο μέσα της (εντός καπότας πάντα), και βγήκα όταν εγώ ήθελα, αφού άδειασα, χωρίς ίχνος βιασύνης από μέρους της.

Θα ξαναπροτιμηθεί σύντομα, μέχρι να με μάθει κι αυτή, όπως η Ναόμι/Μαρία..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 30, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Περπάτημα κάνει καλό
Ενεργό Μέλος
11
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Kenpachi40, Milfomaniac και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Ιανουαρίου, 2025
Μήπως ξέρεις αν κάνει και ακά τσιμπούκι, φίλε μου? Σε ευχαριστώ.
31 Ιανουαρίου, 2025
Επίσης αξιοσημείωτο, χαστούκι στην πατούρα της ακούστηκε σ' όλο το δωμάτιο σαν παλαμάκια απ' τα δικά μου τα δυνατά χαχαχα
31 Ιανουαρίου, 2025
@Geroxekoutis έχω διαβάσει από άλλους ότι κάνει καμιά φορά, δεν ανακοινώθηκε χτες όμως, ούτε γνωρίζω (ούτε το προτιμώ κιόλας)
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3