Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 165 10
Γενική βαθμολογία

9.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Την Ειρηνούλα την ξέρουμε όλοι πια. Τελευταία άλλαξε οίκο και δουλεύει πια εδώ τα πρωινά. Την έχω πάρει τέσσερις φορές σε αυτό το σπιτάκι και αυτή η κριτική θα είναι αθροιστική. Δεν χρειάζεται περιγραφή, έχουν ειπωθεί και γραφτεί πολλά.Να σημειώσω ότι έχει πάρει 3-4 κιλάκια στις γιορτέςΣπασίκλας Επίσης, για να μη λέμε μόνο διθυράμβους, να πω πως το μουνάκι της έχει ανοίξει αρκετά σε σχέση με τις πρώτες φορές που την είχα πάρει και είχα γράψει στη Διδύμου. Φοράει ένα σετάκι ασορτί κοντή φουστίτσα με σουτιέν. Ας πάρουμε λοιπόν αναλυτικά τη τελευταία κατάθεση. Πλήρωσα και μπήκα.

Ήρθε το μωρό μέσα και αφού είπαμε 2-3 κουβέντες, πλακωθήκαμε στα γλωσσόφιλαΈρωτας Έγλυψε τρυφερά το στήθος μου και το λαιμό μου.

Έγλυψε τρυφερά τα μπαλάκια μου και έβαλε κάλτσα στο κατάρτι. Μου πήρε μια τρυφερή φλογέρα, χωρίς τεχνική, αλλά πολύ χαλαρωτική Έρωτας

Την έβαλα να με καβαλήσει, έπιασα τα κωλομάγουλα της και της κάρφωνα τέρμα το κατάρτιΝαι! Έριχνα σφαλιάρες στο κωλί της και ανταλλάσαμε φιλιά.

Επόμενη στάση στα τέσσερα. Τη κάρφωνα σκληρά και έριχνα συχνές μπάτσες στη κωλάρα τηςΝαι! Είχα πάρει φόρα και τη ξεμούνιαζα καλάΝαι!

Την έριξα μπρούμυτα και έκανα πους απς καρφώνοντας το γατάκι τηςΝαι!

Γύρισμα πλάγια και κάρφωμα σκληρό με ξυστές κωλομπάτσες Αγγελούδι ο ιδρώτας έτρεχε ποτάμι...

Της είπα να με καβαλήσει ανάποδα και άρχισε να κοπανιέται στο ορθό κατάρτι σε reverse cowgirl Ναι! Αφού την άφησα να κάνει παιχνίδι, γράπωσα τη μέση της και άρχισα να της καρφώνω γρήγορα τη μούναΝαι!

Έβγαλα τη κάλτσα και της είπα να ρουφήξει τα μπαλάκια. Έγλυφε στοργικά τις αρχιδάρες μου κι εγώ κερνούσα το κοκτέιλ Χεχε!Χεχε!

Ντύθηκε, κάναμε λίγο χαβαλέ, φιλάκια και έφυγε.
Η τσατσά δεν ενοχλεί γενικά, χτυπάει μόνο αν αργήσουμε πολύ. Εγώ κάθομαι αρκετή ώρα μέσα...

Συμπερασματικά, η Ειρήνη παραμένει γλυκούλα και καυλιάρα. Είναι έκφυλη κι ας μην της φαίνεται. Έχουμε αποκτήσει οικειότητα, μιας και την ξέρω από τη πρώτη της μέρα. Έχει όμως κάποιες παραξενιές. Μπορεί να μη δεχτεί κάποιον/ους για εντελώς δικούς της λόγους και σταματάει χωρίς συγκεκριμένο ωράριο, όταν αυτή θέλει. Πάντως αξίζει γιατί η μικρή είναι σεξουλιάρα...

Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 22, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτατος
77
Πόντοι:
12.421
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Dranel, ΣΠΥΡΟΣΣ, Elganador και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιανουαρίου, 2025
την εχω παρει 3 φορες συνολικα,2 διδυμου κ 1 αλκαμενους,ναι μεν κανει απλο προγραμμα αλλα με κανει να τελειωσω γρηγορα,(λογω εμφανισης-ηλικιας κ οτι της αρεσει να γαμιετε)την τελευταια φορα π την πηρα ημουν τοσο καβλωμενος π οταν της τον καρφωνα στα τεσσερα εφτανα πατο,γαμουσα την μητρα της,καβλα ,τα εριξα ολα μεσα
review reaction 1 Μήτσος Μπάμπολας
31 Ιανουαρίου, 2025
Ξερουμε ποιες ωρες και μερες ειναι συνηθως εκει?
Σε αυτον τον οικο ειναι αυτον τον καιρο μονο?
31 Ιανουαρίου, 2025
Dranel πρωινή μέχρι 2 2μιση
Μόνο εδώ πια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3