Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 68 10
Μπουρδέλα
106639
Γενική βαθμολογία
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Ανέβηκα σήμερα το μεσημέρι τον όροφο του οίκου και η τσατσά μου παρουσίασε τη Μαριάννα. Είναι μια μελαχρινή λατίνα με πιασμένα μαλλιά, 2άρια φτιαγμένα βυζιά και κάποια έξτρα κιλάκια, που όμως είναι αρμονικά. Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα μόνο σε καθαρά κατάρτια. Πλήρωσα και μπήκα.
Ήρθε η κοπέλα με ευχάριστη διάθεση. Αρχίσαμε αμέσως να ανταλλάσσουμε φιλάκια που εξελίχθηκαν σε γλωσσόφιλα Μου χάιδευε γλυκά το κατάρτι και το θαύμαζε
Έκανε και ωραίο γλύψιμο στο στήθος μου.
Έσκυψε στο όρθιο κατάρτι μου και άρχισε μια ωραία ελεύθερη φλογέρα. Άρχισε να το καταβροχθίζει όλο και να μου κάνει deepthroat Το έβαζε μέχρι τη ρίζα και ένιωθα τις αμυγδαλές της στο πουτσοκέφαλο Μου έκανε αρκετές φορές το κόλπο με το έκφυλο λαρύγγι της
Έβαλα κάλτσα και στήθηκε ιεραπόστολο. Της κάρφωσα τα πόδια τέρμα πίσω στο κεφάλι της και άρχισα να της ρίχνω γρήγορες πουτσιές στο γατάκι της Το μουνί της είχε μέτρια αίσθηση...
Της είπα να στηθεί στα τέσσερα και άρχισα να τη γαμάω σε γρήγορους ρυθμούς. Της έριχνα μπάτσες στα κωλομάγουλα και τραβούσα τα μαλλιά της, που έδειχνε να της αρέσει Είσαι πρόστυχο λατινάκι Μαριάννα
Την έβαλα στα πλάγια και της έκλεισα τα πόδια. Άρχισα τις γρήγορες πουτσιές και είχα βάλει τα τρία μου δάχτυλα στο στόμα της Τη γαμούσα γρήγορα και τα δάχτυλα μου είχαν φτάσει στις αμυγδαλές της
Της είπα να στηθεί μπροστά στο καθρέφτη. Δεν πολυκατάλαβε και την έστησα εγώ. Άρχισα να τη πιστονιάζω όρθια μπροστά στο καθρέφτη Τη κάρφωνα δυνατά και είχα βάλει τα δύο δάχτυλα από το κάθε χέρι στο στόμα της Ωραία φάση...
Περνούσε η ώρα και έπρεπε να τη κεράσω κοκτέιλ! Την έφερα στο κρεβάτι και της είπα να με πιπώσει. Άρχισε πάλι να πνίγεται με το κατάρτι Μου ζήτησε όμως να μην ποτίσω το στόμα της Άρχισα να κοπανάω το κατάρτι και να κερνάω το κοκτέιλ πάνω στα σιλικονάτα βυζόμπαλα της.
Σκουπίστηκε, ντύθηκε, φιληθήκαμε και έφυγε
Η τσατσά ενόχλησε, αλλά ήμασταν ήδη 15 λεπτά μέσα.
Συμπερασματικά, η Μαριάννα είναι μια λατίνα που βγάζει γούστα. Της αρέσει η βαθιά τσιμπούκα και το γαμήσι το γουστάρει σκληρό. Σε μελλοντική τσάρκα μου, ίσως τη ξαναπάρω...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Ήρθε η κοπέλα με ευχάριστη διάθεση. Αρχίσαμε αμέσως να ανταλλάσσουμε φιλάκια που εξελίχθηκαν σε γλωσσόφιλα Μου χάιδευε γλυκά το κατάρτι και το θαύμαζε
Έκανε και ωραίο γλύψιμο στο στήθος μου.
Έσκυψε στο όρθιο κατάρτι μου και άρχισε μια ωραία ελεύθερη φλογέρα. Άρχισε να το καταβροχθίζει όλο και να μου κάνει deepthroat Το έβαζε μέχρι τη ρίζα και ένιωθα τις αμυγδαλές της στο πουτσοκέφαλο Μου έκανε αρκετές φορές το κόλπο με το έκφυλο λαρύγγι της
Έβαλα κάλτσα και στήθηκε ιεραπόστολο. Της κάρφωσα τα πόδια τέρμα πίσω στο κεφάλι της και άρχισα να της ρίχνω γρήγορες πουτσιές στο γατάκι της Το μουνί της είχε μέτρια αίσθηση...
Της είπα να στηθεί στα τέσσερα και άρχισα να τη γαμάω σε γρήγορους ρυθμούς. Της έριχνα μπάτσες στα κωλομάγουλα και τραβούσα τα μαλλιά της, που έδειχνε να της αρέσει Είσαι πρόστυχο λατινάκι Μαριάννα
Την έβαλα στα πλάγια και της έκλεισα τα πόδια. Άρχισα τις γρήγορες πουτσιές και είχα βάλει τα τρία μου δάχτυλα στο στόμα της Τη γαμούσα γρήγορα και τα δάχτυλα μου είχαν φτάσει στις αμυγδαλές της
Της είπα να στηθεί μπροστά στο καθρέφτη. Δεν πολυκατάλαβε και την έστησα εγώ. Άρχισα να τη πιστονιάζω όρθια μπροστά στο καθρέφτη Τη κάρφωνα δυνατά και είχα βάλει τα δύο δάχτυλα από το κάθε χέρι στο στόμα της Ωραία φάση...
Περνούσε η ώρα και έπρεπε να τη κεράσω κοκτέιλ! Την έφερα στο κρεβάτι και της είπα να με πιπώσει. Άρχισε πάλι να πνίγεται με το κατάρτι Μου ζήτησε όμως να μην ποτίσω το στόμα της Άρχισα να κοπανάω το κατάρτι και να κερνάω το κοκτέιλ πάνω στα σιλικονάτα βυζόμπαλα της.
Σκουπίστηκε, ντύθηκε, φιληθήκαμε και έφυγε
Η τσατσά ενόχλησε, αλλά ήμασταν ήδη 15 λεπτά μέσα.
Συμπερασματικά, η Μαριάννα είναι μια λατίνα που βγάζει γούστα. Της αρέσει η βαθιά τσιμπούκα και το γαμήσι το γουστάρει σκληρό. Σε μελλοντική τσάρκα μου, ίσως τη ξαναπάρω...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 29, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Να δούμε πόσο θα φωνάζει!
Διάβασα την κριτική σου και σκέφτομαι να περάσω από το ίδρυμα για την Μαριάννα.
Σκέφτομαι να την ελέγξω στο deepthroat για να νιώσω τις αμυγδαλές της καλά και επειδή τα ανάφερες ωραία, λέω να την βάλω μπροστά στον καθρέφτη να δοκιμάσω την εμπειρία σου και να δω αν την έμαθε καλά!
Και ιεραποστολικό με τις πατούσες της στο κεφάλι όπως είπες ...επειδή είναι καλή, το σκέφτομαι σοβαρά!
Αν μπορείς ή ξέρεις ενημέρωσε λίγο τι ώρες είναι το κορίτσι εκεί.
Για να δω αν τα εμπέδωσε καλά!
???
Μιλάμε πάλι μάγκα !