Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 108 10
Μπουρδέλα
130681
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μεσημεράκι και μετά από μια κουραστική αγγαρεία, έκανα παράκαμψη. Πέρασα κα από τα 3 στην σειρά όπου είδα Ντασα με μια παχουλούλα στο 1Α, Την Άννα -Άννια (κατά τσατσά) με την Τάνια και στο 1Γ την Μπέλλα (μα κε μπεελαα μπαμπινα που λέν τα ιταλόπουλα ???)
Επέστρεψα, είδα την τσατσά να χαζεύει στο κινητό της ,δε με πήρε χαμπάρι και της λέω χαμηλόφωνα. Στείλε μου την Άννα
Σε λίγο μπήκε, κάποια υγρά κ ζεστά φιλιά κ κατόπιν πιπόνι ασκούφωτο. Μετά από κάνα 8 λεπτο με ρώτησε : SEX?
No PIPA ONLY. Ήθελα να τελειώσω έτσι. Το πάλεψε αλλά δε το έχει όπως η Ντασάρα κ παρόλες τις καύλες δεν θα έχυνα μεχρι το απόγευμα. Ταντρική πιπίλα ?
Πάμε sex άννα της είπα ήρεμα. Έβαλε λάστιχο ,καβάλησε για 1 λεπτό και μετά την έριξα ντόγκυ για άλλα 2-3 λεπτά και ξεφόρτωσα.
Η Τσατσά δεν ενόχλησε και έφυγα ανάλαφρος.
Αυτά από εμένα.
Επέστρεψα, είδα την τσατσά να χαζεύει στο κινητό της ,δε με πήρε χαμπάρι και της λέω χαμηλόφωνα. Στείλε μου την Άννα
Σε λίγο μπήκε, κάποια υγρά κ ζεστά φιλιά κ κατόπιν πιπόνι ασκούφωτο. Μετά από κάνα 8 λεπτο με ρώτησε : SEX?
No PIPA ONLY. Ήθελα να τελειώσω έτσι. Το πάλεψε αλλά δε το έχει όπως η Ντασάρα κ παρόλες τις καύλες δεν θα έχυνα μεχρι το απόγευμα. Ταντρική πιπίλα ?
Πάμε sex άννα της είπα ήρεμα. Έβαλε λάστιχο ,καβάλησε για 1 λεπτό και μετά την έριξα ντόγκυ για άλλα 2-3 λεπτά και ξεφόρτωσα.
Η Τσατσά δεν ενόχλησε και έφυγα ανάλαφρος.
Αυτά από εμένα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 26, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
10€