Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 136 10
Μπουρδέλα
214576
Γενική βαθμολογία
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καλημέρα συναγωνιστές
Χθες μετά τα μεσάνυχτα και με διάθεση να νιώσω ηδονές μεταμεσονύκτιες ξεχύθηκα στους δρόμους της αμαρτίας.
Έχοντας διαβάσει κριτικές για την Ναόμι από άλλους συναγωνιστές πήγα κατευθείαν εκεί
Πολύς κόσμος στο σαλόνι φασαρία κλπ
Η γνωστή τσιμπουκοτσατσα καβλαντιζε
Δύο κορμιά το μαγαζί
Ναόμι και Ραφαέλα
Με την Ραφαέλα δεν πέρασα αν και ήταν πιο όμορφη (θα δοκιμαστεί με κριτική) καθώς ήθελα μια ρομαντική γλώσσα να περάσει απ' τα αρχιδια μου και έτσι πήρε Ναόμι
Μπαινουεμ μέσα, χαμουρεμα, εδώ να πω ότι το κορμί της είναι λεπτό, με καλή αίσθηση επιδερμίδας λίγο χαλαρό το στήθος με μεγάλη ρώγα, μακρύ μαλλί μαύρο πιασμενο κωτσο
Ξεκινάει η κοπέλα πολύ προσχαρη, πίπα άνευ κατόπιν ερωρησςης, κάπως μονότονη η πίπα της, της λέω μετά μωρό μου, γλείψε μου και τα αρχιδια και απαντάει
Εγώ δεν το κάνω αυτό
Εκεί τρώω ξενερα και καταλαβαίνω ότι έκοψα άλλο ένα 20ρικο
Να σημειώσω ότι είμαι πάντα ξυρισμένος και καθαρός όταν πάω αν μη τι άλλο έχει καλύτερη αίσθηση έτσι
Ηεκιανμε γαμησι αλλά κάτι ότι ήταν αργά κάτι η ξενερα, μου πέφτει μετά από λίγο
Ξανά σηκώνω μετά από ένα λεπτό ξαναπέφτει
Της λέω αγάπη μου δεν μου βγαίνει έτσι
Άμα δεν μου γλείψουν αρχιδια δεν μπορώ
Και εκείνη την ώρα, δινιντας crédit στην κοπέλα μου λέει
Ωραία τράβα μαλακια να σου γλείφω εγώ τις μπάλες
Μπράβο της για την κατανόηση
Όντως έτσι έγινε, τελείωσα μένοντας ικανοποιημμενος από τη διάθεση της να με είχε όμως εν τέλει δεν γάμησα
Δυστυχώς αυτά που έγραφαν άλλοι ανταγωνιστές, δεν τα είδα να είναι πραγματικότητα
Μέχρι της επόμενη συνάδελφοι
Χθες μετά τα μεσάνυχτα και με διάθεση να νιώσω ηδονές μεταμεσονύκτιες ξεχύθηκα στους δρόμους της αμαρτίας.
Έχοντας διαβάσει κριτικές για την Ναόμι από άλλους συναγωνιστές πήγα κατευθείαν εκεί
Πολύς κόσμος στο σαλόνι φασαρία κλπ
Η γνωστή τσιμπουκοτσατσα καβλαντιζε
Δύο κορμιά το μαγαζί
Ναόμι και Ραφαέλα
Με την Ραφαέλα δεν πέρασα αν και ήταν πιο όμορφη (θα δοκιμαστεί με κριτική) καθώς ήθελα μια ρομαντική γλώσσα να περάσει απ' τα αρχιδια μου και έτσι πήρε Ναόμι
Μπαινουεμ μέσα, χαμουρεμα, εδώ να πω ότι το κορμί της είναι λεπτό, με καλή αίσθηση επιδερμίδας λίγο χαλαρό το στήθος με μεγάλη ρώγα, μακρύ μαλλί μαύρο πιασμενο κωτσο
Ξεκινάει η κοπέλα πολύ προσχαρη, πίπα άνευ κατόπιν ερωρησςης, κάπως μονότονη η πίπα της, της λέω μετά μωρό μου, γλείψε μου και τα αρχιδια και απαντάει
Εγώ δεν το κάνω αυτό
Εκεί τρώω ξενερα και καταλαβαίνω ότι έκοψα άλλο ένα 20ρικο
Να σημειώσω ότι είμαι πάντα ξυρισμένος και καθαρός όταν πάω αν μη τι άλλο έχει καλύτερη αίσθηση έτσι
Ηεκιανμε γαμησι αλλά κάτι ότι ήταν αργά κάτι η ξενερα, μου πέφτει μετά από λίγο
Ξανά σηκώνω μετά από ένα λεπτό ξαναπέφτει
Της λέω αγάπη μου δεν μου βγαίνει έτσι
Άμα δεν μου γλείψουν αρχιδια δεν μπορώ
Και εκείνη την ώρα, δινιντας crédit στην κοπέλα μου λέει
Ωραία τράβα μαλακια να σου γλείφω εγώ τις μπάλες
Μπράβο της για την κατανόηση
Όντως έτσι έγινε, τελείωσα μένοντας ικανοποιημμενος από τη διάθεση της να με είχε όμως εν τέλει δεν γάμησα
Δυστυχώς αυτά που έγραφαν άλλοι ανταγωνιστές, δεν τα είδα να είναι πραγματικότητα
Μέχρι της επόμενη συνάδελφοι
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 27, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ναόμι
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Είναι πάντα καθαρή και μυρίζει ωραία παντού.. (μόνο αρνητικό το κάπνισμα, που προσωπικά στην ανάσα δε μ' αρέσει καθόλου)
Πχ και φιλιά δεν πολυθέλει.. Και αντίστοιχα δε θέλει το στόμα της παντού.. Το ίδιο και άμα της αγγίξεις το μουνάκι, δε λέει όχι αλλά δε θέλει δάχτυλο μέσα (κι είναι απόλυτα λογικό, μιας κι είναι θέμα υγείας και ασφάλειας).