Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 83 10
Μπουρδέλα
163631
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Επισκεψη στο υπογειο οπου στο υπογειο βγηκε η Σολ.
Προκειται για μια λατινα με ελαφρα σκουρο δερμα 25 ετων περιπου.
Εχει αδυνατο κορμι με ωραιο κωλο αδυνατη μεση και μακρυ κατσαρο μαλλι σκουρου χρωματος.
Το προσωπο της ομορφο οχι κατι το ιδιατερα καυλωτικο ομως.
Το προγραμμα της απλο στα 20ε.
Εισοδος της Σολ στο δωματιο οπου ηταν σε πολυ χαλαρο mode λες και ειχε κανει μπαφο και ο χρονος κυλουσε πιο αργα για αυτη. Με χαιρετησε με χειραψια εκατσε στο κρεβατι και αρχισε την παρλα...
Ρε σε μας ?? ΠΙΠΑ της ειπα Get work !!
Εκανε μια ερευνητικη στην πουτσα μου και εσκυψε και την μυρισε κιολας, κινησεις χωρις κανενα νοημα αφου μετα περασε καποτα.
Της ειπα να κατσει σε 69 οπου και δεχτηκε, η πιπα της σε αρκετα αργο ρυθμο χαμηλης ηδονηκοτητας και χωρις περασμα απο μπαλες.
Εγω ειχα πιασει δουλεια και ρουφουσα μουνι, ειχε λιγο ανασηκωμενο το κωλαρι της γιατι δεν ηθελε να γλειφω κωλο και μετα μουνι.
Της ειπα και ανεβηκε απο πανω οπου ανεβοκατεβαινε στο καυλι μου με πολυ αργο ρυθμο βγαζοντας καυλωτικα βογγητα.
Την εστησα στα τεσσερα οπου εφαγε σφυροκοπημα χωρις να κλεβει.
Γυρισμα σε κανονικη σταση οπου γαντζωθηκα απο τα κωλομερια της και της τον εριξα αγρια.
Δεχτηκε βαθιες πουτσιες και βογγουσε ενω η τα μαλλια της μυριζαν πολυ ωραια μιας και ειχα χωσει τη μουρη μου μεσα στα μαλλια της.
Δεν εδειξε καποια σημαδια βιασυνης ουτε η τσατσα ενοχλησε. Την εχυσα και εμεινε για στραγγιγμα.
Με χαρετησε με πεταχτο φιλακι στο στομα και την εκανε.
Προκειται για μια λατινα με ελαφρα σκουρο δερμα 25 ετων περιπου.
Εχει αδυνατο κορμι με ωραιο κωλο αδυνατη μεση και μακρυ κατσαρο μαλλι σκουρου χρωματος.
Το προσωπο της ομορφο οχι κατι το ιδιατερα καυλωτικο ομως.
Το προγραμμα της απλο στα 20ε.
Εισοδος της Σολ στο δωματιο οπου ηταν σε πολυ χαλαρο mode λες και ειχε κανει μπαφο και ο χρονος κυλουσε πιο αργα για αυτη. Με χαιρετησε με χειραψια εκατσε στο κρεβατι και αρχισε την παρλα...
Ρε σε μας ?? ΠΙΠΑ της ειπα Get work !!
Εκανε μια ερευνητικη στην πουτσα μου και εσκυψε και την μυρισε κιολας, κινησεις χωρις κανενα νοημα αφου μετα περασε καποτα.
Της ειπα να κατσει σε 69 οπου και δεχτηκε, η πιπα της σε αρκετα αργο ρυθμο χαμηλης ηδονηκοτητας και χωρις περασμα απο μπαλες.
Εγω ειχα πιασει δουλεια και ρουφουσα μουνι, ειχε λιγο ανασηκωμενο το κωλαρι της γιατι δεν ηθελε να γλειφω κωλο και μετα μουνι.
Της ειπα και ανεβηκε απο πανω οπου ανεβοκατεβαινε στο καυλι μου με πολυ αργο ρυθμο βγαζοντας καυλωτικα βογγητα.
Την εστησα στα τεσσερα οπου εφαγε σφυροκοπημα χωρις να κλεβει.
Γυρισμα σε κανονικη σταση οπου γαντζωθηκα απο τα κωλομερια της και της τον εριξα αγρια.
Δεχτηκε βαθιες πουτσιες και βογγουσε ενω η τα μαλλια της μυριζαν πολυ ωραια μιας και ειχα χωσει τη μουρη μου μεσα στα μαλλια της.
Δεν εδειξε καποια σημαδια βιασυνης ουτε η τσατσα ενοχλησε. Την εχυσα και εμεινε για στραγγιγμα.
Με χαρετησε με πεταχτο φιλακι στο στομα και την εκανε.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 27, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σολ
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού