Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 212 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η συνάντησή μου με την Άννα ήταν μια εμπειρία με ανάμεικτα συναισθήματα. Είναι μια νεαρή και όμορφη κοπέλα, με ωραίο σώμα και μικρό στήθος, αλλά η συνολική εμπειρία είχε αρκετές αστοχίες.

Είσοδος στο δωμάτιο:
Η Άννα ξεκίνησε τη συνάντηση με θετική διάθεση. Στα προκαταρκτικά υπήρχαν φιλιά στο λαιμό και χάδια, αλλά δεν έβγαλε το σουτιέν της, κάτι που περιόρισε κάπως την αίσθηση της οικειότητας.

Το πέρασμα του προφυλακτικού έγινε με τα χέρια της, αλλά ήταν κάπως άγαρμπο και προκάλεσε μικρή ενόχληση. Το στοματικό που ακολούθησε ήταν επιφανειακό και φαινόταν περισσότερο σαν διεκπεραίωση. Το μόνο θετικό σε αυτό το σημείο ήταν ότι είχε τοποθετηθεί με τρόπο που μου επέτρεπε να τη χαϊδεύω ελεύθερα.

Η συνέχεια έγινε με εκείνη από πάνω. Ήταν σχεδόν ξαπλωμένη επάνω μου, δίνοντάς μου τη δυνατότητα να τη φιλάω στο λαιμό και να αγγίζω το στήθος της (όσο "περίσσευε" από το σουτιέν). Ωστόσο, η συμμετοχή της ήταν περιορισμένη, καθώς καθόταν ακίνητη και εγώ έκανα την περισσότερη δουλειά. Έβγαζε κάποιους ήχους απόλαυσης, αλλά φαινόταν περισσότερο μηχανική παρά αληθινή.

Η τελευταία στάση ήταν στα τέσσερα, όπου δέχτηκε να την τοποθετήσω όπως ήθελα, χωρίς να κλέβει. Σε αυτό το σημείο έδειξε μεγαλύτερη διάθεση, με πιο έντονους ήχους απόλαυσης. Το τέλος ήρθε στα 10 λεπτά, συνοδευόμενο από ένα χτύπημα στην πόρτα.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ένα τυπικό "thank you, bye" .

Συμπέρασμα:
Η Άννα είναι μια όμορφη παρουσία, η εμπειρία μαζί της ήταν απολαυστική θα μπορούσε να είναι και καλυτερα. Τα περιορισμένα προκαταρκτικά, η μηχανική συμμετοχή, και το τέλος χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια να βελτιώσει την ατμόσφαιρα, την καθιστούν μια μέτρια μεν τίμια δε επιλογή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 26, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 FAT BASTARD, T.D.7, giorgiodelafuentes2 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιανουαρίου, 2025
Δεν σουβλισες εσυ τυπε. κριμα!
27 Ιανουαρίου, 2025
Ρε μυστη τι δν κτλβ; είναι πιτσιρίκα αμαθη και στενομουνα τουλάχιστον όταν την βρήκα και την διαφήμισα στο σαιτ και κολλήσανε με την μικρά. Μιλάμε για δωμάτια και αναμονή σαν μαλάκες. Μάζεψε το χρήμα με την βίζα για δύο μήνες και έστειλε χρήμα πίσω στην Μολδαβία να σηκώσει αλλά δύο δωμάτια και πάρκινγκ. Με τα λίγα που ξέρω για το επάγγελμα αν δεν την γυρίσουν πίσω από Βουλγαρία για τα χαρτιά σε κάνα μήνα πάλι πισω θα είναι μετά την αναμονη για καινούρια βίζα. Πάντως όταν της μίλαγα ρουμανικα παρόλο που έκανε οτι δν κτλβ γέλαγε. Μολδαβεζα είναι.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2