Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 330 10
Μπουρδέλα
550013
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Με την Μισέλ έχουμε βρεθεί αρκετές φορές στο παρελθόν και έχω περάσει, ανάλογα τα φεγγάρια της, από πολύ καλά έως μετριότατα. Τόσο χάλια όμως, όπως σήμερα, δεν έχω περάσει ποτέ, με κόφτες, παρατηρήσεις πως της πιάνω το στήθος, πως της πιάνω τα πόδια κ.ο.κ. Επειδή είχα από το καλοκαίρι να την δω, όταν βγήκε για σαλοναρισμα δεν ήμουν σίγουρος ότι είναι αυτή, γιατί έχει πάρει κάποια κιλά. Έχει φουσκώσει στο πρόσωπο και έχει κάνει κοιλίτσα. Κατάλαβα ότι είναι αυτή από τον τρόπο που με χαιρέτησε χαμογελαστή, επειδή προφανώς με θυμήθηκε,ενώ έναν άλλο συναγωνιστή που περίμενε τον αγνόησε. Πλήρωσα λοιπόν και περασα στο δωμάτιο, όπου ετοιμάστηκα και την περίμενα. Μετά από λίγο ήρθε κι αυτή και αφού αγκαλιαστηκαμε, φιληθηκαμε σταυρωτά σαν τις συμπεθερες. Με τα φιλιά δεν το είχε ποτέ η Μισέλ, το πολύ να έδινε στοματοφιλα και μέχρι εκεί. Αφού ξαπλωσαμε με ρώτησε πως θέλω την πίπα και αφού της είπα άνευ, ξεκίνησε ένα μέτριο στοματικό, ενώ αρνήθηκε να την γλύψω κι εγώ. Κάποια στιγμή με ρώτησε πως θέλω να το κάνουμε και της είπα από πάνω. Ανέβηκε λοιπόν με τις πατούσες να πατάνε το στρώμα, αλλά επειδή δεν μου άρεσε ο τροπος που κουνιόταν, τις ζήτησα να κάτσει στα τέσσερα. Εκεί διαπίστωσα ότι τραβιοταν ελαφρά, για να γλυτώσει τις βαθιές διεισδύσεις. Αφού είδα ότι δεν υπάρχει προκοπή έτσι την έβαλα να μου πάρει πίπα παίζοντας τον ταυτόχρονα, όπου κάποια στιγμή ηρθε η λύτρωση. Αυτήν ήταν, φίλοι συναγωνιστές, η χειρότερη συνάντησή μου με την Μισέλ, καθώς και η τελευταία.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 27, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μισέλ
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιανουαρίου, 2025
Εμείς πληρώνουμε την κακή μέρα της κάθε πουτάνας. Κι εγώ που είχα ανάλογη εμπειρία μαζί της πέρυσι μετά από 2 καλές συνευρέσεις της έχω ρίξει μαύρο.
vril
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1