Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.6 112 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ειχα καιρο να μπω στο Ιασωνος 30 οροφος, ξερετε εκει που απογευματα βραδια ειναι οι Αλβανιδες Σονια και Ζωη...Καποια μεσημερια που ειχα ανεβει ειχαν καποιες σχετικα καλες κοπελες στα 15 ευρω ομως...15ευρω πολυ σπανια να δωσω στο μεταξουργειο...σημερα ομως στο σαλονι εμφανηστικε μια αρκετα ομορφη μελαχρινη κοπελα η επισης αλβανιδα η Μαρια...λεω μεσα μου οτι και αυτη θα θελει 15 ευρω...οχι ομως 10ευρω ειπε η τσατσα οποτε φυγαμε για δωματιο...Η Μαρια λοιπον μια σεξυ ομορφη Αλβανιδα που μιλαει απταιστα Ελληνικα ψηλη καπου στο 1,70-1,72, μελαχρινη με ωραιο νορμαλ σωμα και ωραια βυζομπαλα σχετικα μεγαλα νουμερο μαλλον 3 αρι..εχει και ενα μεγαλο τατοο στο αριστερο μπουτι αν θυμαμαι καλα...πολυ καλη η Μαρια στο δωματιο και εκει που ξεκινησαμε καλα να σου η μαλακο η ξανθια τσατσα με τα γυαλια φωναζει "Ελα Μαρια! Ελα Κουκλα μου!"... σαν πολυ νωρις μου φανηκε κοιταζω το χρονομετρο μου και ηταν 5 λεπτα και 35 δευτερολεπτα!! την ειχα ιεραποστολικα την Μαρια και ημουν μεσα της και της λεω "σαν πολυ νωρις δεν φωναξε?" ..ευτυχως συμφωνησε και μου ειπε οτι γενικα στα 6 λεπτα χτυπαει πορτες αλλα αμα θελω μπορω να μεινω μεχρι 10 λεπτα μαζι της...αυτο με ηρεμησε καπως οποτε συνεχεισα το σφυροκοπημα και δεν χρειαστηκε καν να πιασουμε το 10λεπτο για να τελειωσω...Μαυρο παντως στην καριολα την τσατσα...Κατα τα αλλα ωραιο καυλακι η Μαρια και πολυ καλος χαρακτηρας .....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 25, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Dsar263
Ανώτερος
49
Πόντοι:
7.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 paparotriftoulas, Milfomaniac, ΣΠΥΡΟΣΣ και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιανουαρίου, 2025
Ευχαριστούμε συναγωνιστή. Πως ήταν το τσιμπουκι της?
review reaction 1 Dsar263
26 Ιανουαρίου, 2025
το μαρακι ειναι τιμιο μεσα στο δωματιο (οσο τιμιο μπορει να ειναι το απλο προγραμμα) και το σωμα της ειναι για σκληροπυρηνικο γαμησι (βυζαρες κωλαρα με τις οποιες ατελειες ενος φυσικου κορμιου μιας 30χρονης), δυστυχως την τελευταια φορα που την γαμησα οσφρηστηκα εντονα στοιχεια υγιειονομικου ενδιαφεροντος και μου επεσε πανω στο γαμησι λογω αναθυμιασεων οταν εκανα γεωτρηση, στα θετικα οτι δεν με παρατησε αλλα μου εβγαλε την καποτα, εριξε μια ροχαλα στο πουτσο μου και μου την επαιξε με δυναμη μεχρι να λουσω το κρεβατι και την ιδια με σπερμα.

Ελπιζω απλα να "ετυχε" η ψαριλα και να μην ειναι συχνο φαινομενο, θα επαναλαβω συνεδρια να σιγουρευτω
review reaction 1 Dsar263
26 Ιανουαρίου, 2025
Geroxekoutis, η πιπα ηταν με καποτα σχετικα καλη απο μπαλλες δεν περασε ισως επειδη ημουν αξυριστος.....
26 Ιανουαρίου, 2025
paparotriftoulas, χθες τουλαχιστον που πηγα μαζι της δεν μου ηρθε καμια μυρωδια ψαριλας
review reaction 1 paparotriftoulas
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4