Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 211 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επισκεψη στο μαγαζι οπου στο σαλονι βγηκε η Αννα.
Προκειται για ενα 23χρονο πιπινι που μοιαζει και για πιο μικρη 19-20 ετων.
Εχει ίσια μαυρα μαλλια μεχρι τους ωμους, το προσωπο της ομορφο πολυ νεανικο.
Τα στηθη της μικρα σα λεμονακια, κωλομερια τσιτα σφριγηλα και βελουδινα στην αφή.
Το δερμα της ειναι λευκο . Δεν μιλα καθολου ελληνικα.
Το προγραμμα της απλο στα 20 ευρω. Εδωσα 60 ευρω και την πηρα για μιση ωρα για να τη χαρω.
Ειπα στην τσατσα να την στειλει μεσα με δυο καπότες.... θα γινοταν μαχη...

Περιμενα τερμα καυλωμενος ωσπου το μωρο μπηκε στο δωματιο, χαμογελασε και ειπε μονο ενα hello...
Ειπα ενα ξερό γεια....χαϊδευα το καυλι μου και την κοιτουσα οπως ο αετος κοιτα το λαγο στο εδαφος....
Ανεβηκε στο κρεβατι και γδυθηκε...την αρπαξα με τα δυνατα μπρατσα μου και την πεταξα ανασκελα στο κρεβατι και
χωθηκα αναμεσα στα ποδια της.
Αρχισα να της ρουφαω το λαιμο χτυπωντας τον με τη γλωσσα μου... η μικρη στην αρχη γαργαλιοταν και σηκωνε τον ωμο της
για να μου κλεισει το δρομο. Την τραβηξα απο τα μαλια και αφησα το λαιμο της εκτεθειμενο συνεχιζοντας το ρουφηγμα οπου της εκανα και μελανιά.
Οσο της ετρωγα το λαιμο ετριβα το καυλι μου πανω στο ξυρισμενο μουνακι της...
Αυτη παλευε να με κρατησει απο ακαποτη εισοδο ...
Κατεβηκα προς τα κατω και της εφαγα τα βυζια της , η ρωγα πρηστηκε και εγινε πετρα..
Αφου τα σαλιωσα πολυ καλα κατεβηκα με γλειψιματα στην κοιλια της ...
Της ανοιξα πιο πολυ τα ποδια και ειδα το νεανικο μουνι της που ηταν εργο τεχνης... λουλουδι τι να πω...
Σα να το επλασε ο ιδιος ο θεος !!! Εκανα κινηση να το γλειψω και μου τραβηξε το κεφαλι. ΣΣΣΣΤ ....εκανα δυνατα σαν κακος μητριός.
Επεσα μεσα στο μουνι και ρουφουσα.... η μικρη κουνουσε τη μεση της για να με κοψει αλλα δυσυχως το στομα μου ειχε βεντουζωσει
με την τρυπα της και δεν ξεκολαγανε. Ειχαν πλαστει το ενα για το αλλο. Ερωτας με την πρωτη ματια..
Σταματησε να κουνιετε και αποδεχθηκε το μουνορουφηγμα, βογγουσε και γυριζε το κεφαλι δεξια αριστερα.... ειναι που δεν ηθελες καριολακι.

Σηκωθηκα και μου περασε καποτα ... πιπα αθλια με χερι... την σταματησα.
Στηθηκε στα τεσσερα αψογα, τουρλα τα κωλομερια με σπασμενη μεση.
Της τον εχωσα και αρχισα το δυνατο σφυροκοπημα, η μικρη τα ειδε ολα, εβαλε τα χερια κοντρα στον τοιχο και τον εφαγε αγρια.
Μετα απο αρκετα λεπτα γαμησιου την εχυσα οπου στραγγιξα καρφωτος μεσα της.
Τον εβγαλα και ηταν ακομα καυλωμενος, αλλαγη καποτας με ρυθμο πιτ στοπ φορμουλα 1..
Την γυρισα ανασκελα και τον εχωσα στο μουνι .... θα σου γαμησω της ειπα σεληνιαμμενος...
Γαντζωθηκα απο τα απαλα κωλομερια της και εγινε μαχη ... εκανα βουτιες μεσα στο μουνι της....
Αυτη με ειχε πιασει αγκαλια απο τις πλατες και βογγουσε σα τρελλη,δεν εδειχνε να πονα αλλα το απολαμβανε,
φυσουσε δυνατα με το στομα και πετουσε σαλια.
Το μουνι εγινε μουσκεμα και εκανε πλατσ πλουτς... μετα απο αρκετα λεπτα ξεμουνιασματος την εχυσα δευτερη φορα καρφωτος μεσα...
Η μικρη απο κατω σπαρταρουσε και ετρεμε... παρολο που ειχα στραγγιξει δεν εβγαινα απο μεσα, της εδινα φιλακια στα τρυφερα μαγουλακια της
και της ελεγα i love you....αυτη ηταν ακομα λαχανιασμενη.

Συμπερασματικα, καυλωτικο πιπινι η μικρη. ΦΙλια στο στομα και δαχτυλα δε δεχτηκε. Το ρουφηχτο γλειφομουνι που της εκανα την πιεσα, εγινε με το ετσι θελω.
Δεν εκλεψε, γαμηθηκε δυνατα και εδειξε να γουσταρει καρφωματα και δυνατο γαμησι.
Σιγουρα θα ξαναπερασω μισαωρο μαζι της μετα απο μερες για να της λειψω λιγο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 24, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Κόστος
60€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
531
Πόντοι:
41.129
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 info@123, Milfomaniac, hustler και 35 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιανουαρίου, 2025
I love you ρε μαλακα; Ποσο ναυάγιο είσαι ?
review reaction 1 review reaction 2 sakis_clown, ButtLicker, DmtrsxXx
24 Ιανουαρίου, 2025
Την έβγαλες νοκ άουτ μύστη μου!
Τη βλέπω να χάνεται για καμιά βδομάδα Χαχαχα!
review reaction 3 review reaction 4 ButtLicker, George Alpha, DmtrsxXx
24 Ιανουαρίου, 2025
φιλε μου καλησπερα , πινω καφεδακι και διαβαζω τις κριτικες σου , ειναι πολυ ωραιες εμπειριες !

Αν θελεις συνοδυπορο στα αδυτα των μπουρδελων θα χαρω πολυ να πηγαινουμε μαζι και να ανταλλασουμε αποψεις
review reaction 4 sakis_clown, DmtrsxXx
24 Ιανουαρίου, 2025
Μας γκαβλωσες,αυριο αν την πετυχω 8α περασω με το καβλακι
review reaction 1 review reaction 2 ButtLicker, DmtrsxXx
24 Ιανουαρίου, 2025
Δεν άντεχε άλλους ρυθμούς πιο ήρεμους. Τώρα νομίζω δν θα αντέχει γενικά. Θα κάνουν καιρό να την δουν οι συνάδελφοι μυστες
review reaction 1 review reaction 4 ButtLicker, DmtrsxXx
24 Ιανουαρίου, 2025
Δεν γράφεις και βιβλίο με ιστορίες σαν αυτή..έχεις φαντασία!!!
review reaction 1 review reaction 5 Johnstef, DmtrsxXx
24 Ιανουαρίου, 2025
Χαρά στο κουράγιο σου πρωινιατικα ρε μύστη Money MouthMoney Mouth. Την επόμενη φορά περιμένουμε παράνομα εξτραδακια αφού γνωρίζετε καλά πλέον Money MouthMoney Mouth
review reaction 1 review reaction 3 info@123, ButtLicker, DmtrsxXx
24 Ιανουαρίου, 2025
Καλά εξηγήθηκες , ωραία κριτική , εγώ δεν θα τα πήγαινα καλά μαζί της από όσα διάβασα..καλά εξηγήθηκες λοιπόν και δεν τη άφησες να σε φολιαση..Γιατί περί φόλας πρόκριτε αν κάποιος την άφηνε να κάνει αυτή παιχνίδι ..Σωστά ;
review reaction 1 ButtLicker
25 Ιανουαρίου, 2025
Από τις πιο καλογραμμένες κριτικές σου!!! Προσκύνημα
review reaction 1 DmtrsxXx
25 Ιανουαρίου, 2025
86 μέρες για το Πάσχα και οι σούβλες ξεκίνησαν ήδη!!!!
review reaction 3 giorgiodelafuentes2, johnko, DmtrsxXx
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10