Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 212 10
Μπουρδέλα
280265
Γενική βαθμολογία
3.9
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Όνομα όπως το άκουσα: Μαργώ.
Ξανθιά 27χρονη Ανατολικού μπλοκ μάλλον.
Έχει τέλειο δέρμα και κωλο, γενικά καλό σώμα, μικρά νερουλά βυζιά, φάτσα μέτρια ψιλοαντιπαθητική.
Αυτά σε παρασέρνουν αν και μυρίζει η φόλα από το σαλόνι.
0 προκαταρκτικά, προφυλακτικό κατευθείαν, εντολές τύπου: " ξάπλωσε ανάσκελα, ξέρω εγκώ την δουλειά μου", δεν αφήνει κανένα απολύτως άγγιγμα, τα πόδια της κλειδώνουν ερμητικά, κάνει μάθημα περί μικροβίων κάτω από τα νύχια, πίπα με σφυξιμο-δαγκωμα στη βάση και όχι τη βάλανο του πέους προκαλώντας φουλ πόνο και με μηδέν παίξιμο με χέρι... Όλο το γνωστό πακέτο της σούπερ - φολας δηλαδή.
Φυσικά, δεν γάμησα ( δεν μπορώ έτσι) και είμαι σίγουρος ότι όποιος καταφέρνει να της τον βάλει θα κλέβει φουλ.
Ουσιαστικά πρόκειται για απάτη.
Γλωσσοφιλα, πάθος και κάτι τέτοια που διάβασα μόνο στην καλπάζουσα φαντασία των ποιητών του bou.
Εμφανισιακά παίζει να είμαι ό,τι καλύτερο είδε η ταναπού στην βάρδια της.
Μακριά!
Ξανθιά 27χρονη Ανατολικού μπλοκ μάλλον.
Έχει τέλειο δέρμα και κωλο, γενικά καλό σώμα, μικρά νερουλά βυζιά, φάτσα μέτρια ψιλοαντιπαθητική.
Αυτά σε παρασέρνουν αν και μυρίζει η φόλα από το σαλόνι.
0 προκαταρκτικά, προφυλακτικό κατευθείαν, εντολές τύπου: " ξάπλωσε ανάσκελα, ξέρω εγκώ την δουλειά μου", δεν αφήνει κανένα απολύτως άγγιγμα, τα πόδια της κλειδώνουν ερμητικά, κάνει μάθημα περί μικροβίων κάτω από τα νύχια, πίπα με σφυξιμο-δαγκωμα στη βάση και όχι τη βάλανο του πέους προκαλώντας φουλ πόνο και με μηδέν παίξιμο με χέρι... Όλο το γνωστό πακέτο της σούπερ - φολας δηλαδή.
Φυσικά, δεν γάμησα ( δεν μπορώ έτσι) και είμαι σίγουρος ότι όποιος καταφέρνει να της τον βάλει θα κλέβει φουλ.
Ουσιαστικά πρόκειται για απάτη.
Γλωσσοφιλα, πάθος και κάτι τέτοια που διάβασα μόνο στην καλπάζουσα φαντασία των ποιητών του bou.
Εμφανισιακά παίζει να είμαι ό,τι καλύτερο είδε η ταναπού στην βάρδια της.
Μακριά!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 19, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαργκό
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Όταν δούλευε Λ73 ήταν καλή, μετά δυστυχώς χάλασε...
Καλή αρχή με τις κριτικές...