Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 167 10
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ύστερα από μεγάλο διάστημα αποχής από το "άθλημα" κι έχοντας ολόκληρη την ημέρα στην διάθεσή μου, είπα να τολμήσω (καθώς πέφτει το τρολλ σύννεφο) να πεταχτώ ώς το σπιτάκι τούτο, και αν αληθεύουν οι αναφορές περί μεταγραφής της κορασίδας Ειρήνης εδώθε, και μου κάνει στο μάτι, να την δοκιμάσω επιτέλους. Αφού με πρόλαβε η πρωινή αναφορά του αξιότιμου (παρόλο που με την υπεραναλυτική και αδιάκριτη κριτική του = το έκαψε το κορίτσι) και πάντα μάχιμου ιχνηλάτη της ηδονής (n.smirni76), πλέον ήμουν μπροστά στα σκαλάκια του οίκου.

Βρήκα λίγο κόσμο στο σαλόνι, αλλά μιας και η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο, μέχρι να βγεί γέμισε. Όταν με το καλό μας παρουσιάστηκε, είδα ένα ενδιαφέρον νεαρό πορνίδιο, με καλές αναλογίες, φορούσε και ένα σέξυ σύνολο με τοπάκι, χωρίς όμως κάποιον αέρα πουτανιάς.

Επειδή όμως ήθελα να δοκιμάσω κάτι τόσο νέο και αφού ήρθα ώς εδώ, ήμουν και τυχερός που το σαλόνι άδειασε με την μία, οπότε έδωσα τον οβολό μου και μπήκα στο δωμάτιο να την περιμένω.

Η κοπέλίτσα, όπως έχουν σχολιάσει ήδη διάφοροι, είναι νέα, με ωραίο σώμα, αρκετά σφρυγιλό , απαλό δερματάκι, έχει λίγη ακμή στο πρόσωπο, ευχάριστη αύρα από κοντά (σε αντιθέση με αυτό που βλέπεις στο σαλόνι)

Με το που μπήκε , ήρθε απο πάνω μου και άρχισε να με φιλά σε όλο μου το σώμα. Ανταπέδωσα διερευνητικά, ώστε να μην χαλάσω την ατμόσφαιρα, και καθώς εισέπραξα αισθησιακούς αναστεναγμούς, την ξάπλωσα και απόλαυσα ολόκληρο το αλαβάστρινο κορμάκι της. Οι κραβγούλες τις με είχαν ανάψει αρκετά και δεν ζήτησα στοματικό. Φόρεσα το προστατευτικό κράνος και βούρ στο πατσά σε ιεροποστολική στάση για να βλέπω το νεανικό προσωπάκι της και να φιλάω τα στηθάκια της , με τις μικρούλες ροζ ρώγες.

Το μουνάκι της δεν είναι στενό, όμως σε βαθιές διεισδύσεις έπιανα πάτο, και αυτό με/μας εξίταρε αρκετά. Λίγο οι φωνούλες της , λίγο κάτι κλεψημέικα στοματόφιλα, λίγο η αποχή από το αμαρτωλό σπορ, με έκανε να τελειλώσω γρήγορα. Ελπίζω να ξανατιμηθεί.

Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπομελιστές που την ανακάλυψαν, αλλά και την μοιράστικαν μαζί μας , και παρόλο το αχαλίνωτο τρολάρισμα, συνεχίζουν να μας δίνουν το στίγμα της.

Καλά γαμήσια σε όλους . . . !!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 22, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
amadeus_gr
Τιμημένος
102
Πόντοι:
9.575
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΣΠΥΡΟΣΣ, Bonecrusher, perseas και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιανουαρίου, 2025
Aκούω για πολλα καυλακια με το ονομα Ειρήνη. Ολες ετσι τισ βαπτιζουν?
review reaction 3 black panther
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1