Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 129 10
Μπουρδέλα
204402
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Επισκέφθηκα τον εν λόγω οίκο για να βρεθώ με την Ναόμι η οποία δεν έχει επανέλθει ακόμα και ίσως να είναι στην θέση της από μεθαύριο. Στην βάρδια είναι δύο κορίτσια, η Ντιάνα (μου φάνηκε κάπως σφιγμένη) και η Σάρα (πιο θερμή στο σαλονάρισμα από την πρώτη). Τελικά πέρασα με τη Σάρα η οποία στο σαλόνι με έφερε μια γύρα και μου κωλοτριφτηκε. Πρόκειται για μία όμορφη κοπέλα τουλάχιστον για τα γούστα μου.Σε ερώτηση μου απο ποια χώρα κατάγεται μου είπε ότι είναι απο την Ισπανία και είναι έξι μήνες στην Ελλάδα αλλά πάντως συνεννόηση καλή.
Σαν προκαταρκτικά είχαμε αγκαλιές, αμοιβαία χάδια στα απόκρυφα σημεία, αμοιβαιο γλύψιμο σε σώμα, λαιμό και θηλες, αυτη έχει και σκουλαρίκια στις θηλες της και γλωσσόφιλα, όλα αυτά έγιναν ενόσω καθόμουν στην άκρη του κρεβατιού και αυτή ήταν όρθια. Έπειτα ξάπλωσα στο κρεβάτι και άρχισε το ελεύθερο τσιμπουκι όπως είχε ανακοινωθεί στη σάλα καθώς και περιποίηση της γύρω περιοχής, με γλύψιμο αρχιδιών. Της ζήτησα να την γλύψω και εγώ και έτσι ανέβηκε απο πάνω μου και έφερε το μουνι της στο στόμα μου για γλύψιμο. Κατόπιν στήθηκε στα τέσσερα όπου και τελειωσα μέσα της, ήταν μία υπέροχη συνεδρία και θα την πάρω ξανά. Μου είπε ότι δουλεύει μόνο πρωί όλες τις μέρες.
Σαν προκαταρκτικά είχαμε αγκαλιές, αμοιβαία χάδια στα απόκρυφα σημεία, αμοιβαιο γλύψιμο σε σώμα, λαιμό και θηλες, αυτη έχει και σκουλαρίκια στις θηλες της και γλωσσόφιλα, όλα αυτά έγιναν ενόσω καθόμουν στην άκρη του κρεβατιού και αυτή ήταν όρθια. Έπειτα ξάπλωσα στο κρεβάτι και άρχισε το ελεύθερο τσιμπουκι όπως είχε ανακοινωθεί στη σάλα καθώς και περιποίηση της γύρω περιοχής, με γλύψιμο αρχιδιών. Της ζήτησα να την γλύψω και εγώ και έτσι ανέβηκε απο πάνω μου και έφερε το μουνι της στο στόμα μου για γλύψιμο. Κατόπιν στήθηκε στα τέσσερα όπου και τελειωσα μέσα της, ήταν μία υπέροχη συνεδρία και θα την πάρω ξανά. Μου είπε ότι δουλεύει μόνο πρωί όλες τις μέρες.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 21, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σάρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Ιανουαρίου, 2025
Λατινοειδής φάση είναι η Σάρα?
Μήτσος Μπάμπολας
22 Ιανουαρίου, 2025
Όχι, δεν θα το έλεγα. Λευκή σάρκα, με σαρκώδη φυσικά χείλη, σιλικονάτα βυζιά, ωραίος πιασαρικος κώλος πεσμένος σε μικρό βαθμό, καθαρή κοπέλα.
WASP4
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2