Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 163 10
Μπουρδέλα
197742
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Σάββατο μεσημέρι και μετά την δουλειά ξεκίνησα για Πιπίνου 54 να βρω την Κατερίνα όπου πήγα και την προηγούμενη πάλι μεσημέρι όπου εμφανίστηκε μια ξανθιά τραβεστί και όταν ρώτησα η Κατερίνα πότε δουλεύει μου απάντησε με ξινίλα ότι δουλεύουν πολλές εδώ και δεν μου απάντησε όπως και δεν μου είπε ούτε το όνομά της σε ερώτησή μου. Δεν της την είπα και έτσι κατηφόρισα για την Άντζελα στο Κ48. Την έχω πάρει άλλες δύο φορές πάντα σε παρτούζα με διαφορετικές και αποφάσισα σήμερα να την έπαιρνα μόνη της. Με το που μπαίνω έβγαινε από δωμάτιο για να μπει στο επόμενο με είδε και με θυμήθηκε και μου ανακοίνωσε ότι σήμερα ήταν μόνη της. Μπήκα και σε 15 λεπτά ήρθε και μου είπε ότι γυρνάει και η Πάολα που έλειπε. Της λέω δεν σας έχω πάρει ποτέ. Μου λέει είναι πολύ καλή και να τις δοκιμάσω όταν ξαναπάω, Εννοείται της λέω. Πήρε τα αρχίδια μου στο στόμα της μέχρι που μου τον σήκωσε και ξεκίνησε ένα τέλειο τσιμπούκι εξερευνώντας την τρύπα μου με το δάχτυλό της όσο εγώ έπαιζα με το μουνάκι της και τις βυζάρες της. Δεν άντεξα πολύ και της τα έδωσα όλα στο στόμα της χωρίς να προλάβω να την γαμήσω πάλι. Κουβέντα πάλι μετά για την Πάολα όπου σύντομα θα τις τιμήσω. Η υπηρεσία ενόχλησε πολύ διακριτικά μετά το τελείωμα μου.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 11, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια