Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 82 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μπαίνοντας στον οίκο μου ανοίγει την πόρτα η Λίλυ φορώντας ένα ολόσωμο μαύρο κορμάκι και προτάσοντας τις φυσικές της βυζάρες που είναι και το ατού της. Μου λέει πέρνα θα περάσουμε καλά και λέω το ναι. Με οδηγεί στο δωμάτιο και εκεί την βλέπω και από πίσω . Είναι άκωλη αν και έχει παραπανήσια κιλά και ειδικά στην κοιλιά. Δίνωντας της τα χρήματα μου λεει, μυρίζεις ωραία, πολύ ωραίο άρωμα φοράς.
Την ευχαριστώ, μπαίνω στο δωμάτιο , γδύνομαι και ξαπλώνω αφού έχω έρθει φρεσκοπλυμένος και αρωματισμένος και σε λίγο εμφανίζεται και η Λίλυ που έχει βγάλει το κορμάκι και φοράει μόνο ένα κυλοτάκι, ενώ έχει αφήσει τις βυζάρες της ελεύθερες.
Βγάζει το κυλοτάκι της , έρχεται δίπλα μου και αρχίζει να τρίβεται πάνω μου . Την τραβάω πάνω μου και αρχίζω να γλείφω τις βυζάρες της που είναι απολαυστικές . Μετά κατεβαίνει μόνη της χαμηλότερα και αρχίζει να τρίβει τις βυζάρες της στην πούτσα μου που ήταν ήδη σηκωμένη ενώ στην συνέχεια την βάζει ανάμεσα τους και αρχίζει την βυζομαλακία .
Στην συνέχεια με καθαρίζει με μωρομάντηλο λέγοντας μου , φαίνεται ότι είσαι καθαρός αλλά αυτό είναι ιδιοτροπία μου. Της λέω ότι δεν με πειράζει και ας κάνει ότι της αρέσει.
Τελειώντας την βάζει στο στόμα και αρχίζει το φούφηγμα και το γλείψιμο . Πότε με της γλώσσα και πότε ρουφώντας με έχει φτιάξει καλά, ενώ έχει κάνει και κάνα δυο περάσματα από μπάλες. Τσιμπούκι όχι τίποτα φοβερό αλλά ικανοποιητικό και αρκετής διάρκειας.
Μου λέει πως θέλω να κάνουμε σεξ και αφού της λέω πρώτα από πάνω εσύ για να βλέπω τις βυζάρες σου , μου φοράει προφυλακτικό και με καβαλάει. Αρχίζει να κουνιέται ρυθμικά μπρος πίσω ενω εγώ ρουφαω εναλλάξ πότε το ένα βυζί και πότε το αλλο. Της λέω έχεις ωραίες βυζάρες και μου απαντάει, και είναι και φυσικά όχι φτιαχτά, μόνο που δεν βγάζουν γάλα.
Συνεχίζω να την καρφώνω ενώ χουφτώνω και την κωλάρα της. Μετά από λίγο σηκώθηκα και στήθηκε από μόνη της στα τέσσερα, κάθετα στο κρεβάτι με φάτσα στο πλαινό καθρέφτη. Της τον έχωσα δυνατά και άρχισα να ανεβάζω ρυθμό ρίχνοντας και μερικά μπατσάκι στο κωλί της.
Όταν κατάλαβα ότι πλησιάζει το τέλος , έβγαλα το προφυλακτικό και της είπα να γυρίσει να την χύσω στις βυζάρες . Τα έφερε μπροστά μου και αφού την έπαιξα για μερικά δευτερόλεπτα την σοφάτισα σαν καλός μάστορας.
Μου έδωσε μωρομάντηλα να σκουπιστώ, ενώ σκουπίστηκε πρόχειρα κι αυτή. Σηκώθηκα και πήγα στον νιπτήρα να ξεπλυθώ ενώ αυτή με χαιρέτησε και έφυγε.
Συνοψίζοντας θα έλεγα ότι ήταν μια μέτρια συνεδρία. Την όλη φάση την σώζουν οι φυσικές της βυζάρες που σίγουρα πολλοί περνούν μόνο γι αυτόν τον λόγο. Κατά τ΄ άλλα έχει παραπανήσια κιλά που αντί να τα έχει στην περιφέρεια τα έχει στην κοιλιά, γι αυτό γράφω ότι δεν θα ξαναπήγαινα . Θα προτιμούσα να είχε μεγαλύτερη κωλάρα.
Πάντως δεν βιάζεται και δεν βγάζει ξινίλα , ούτε προσπαθεί να αποφύγει το γαμήσι , γι αυτό εάν σας αρέσει μπείτε άφοβα και θα σας στραγγίξει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 20, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λίλυ
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Milfomaniac
Γλομπεάρχης