Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 200 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Είσοδος στον οίκο όπου μόλις έβγαινε η τζανινα γυμνή από το δωμάτιο, μόνος στο σαλόνι και μου άρχισε τα έλα μωρό μου θα περάσουμε καλά. Την είχα σταμπαρει από άλλη τσάρκα και το 20ρικακι βγήκε από μόνο του. Έχουν προαναφερθεί για τον σωματότυπο της κοπέλας γι'αυτό δεν θα σταθώ σε αυτό. Είσοδος της κοπέλας στο δωμάτιο και κατευθείαν της έπιασα την πάρλα ότι είχα ακούσει για αυτήν αλλά τώρα ήρθε η ώρα να δοκιμάσω. Έπεσε πάνω μου και με ρώτησε εάν θέλω πίπα με η χωρίς όπου διάλεξα χωρίς. Πίπα πολύ καλή και ηδονικη ενώ σαλιωνε όλο τον κορμό, από αρχιδια δεν πέρασε όμως, κάπου εκεί της λέω να γυρίσει σε 69 και μου πετάει το κορυφαίο τώρα αρχίζει το ματς καύλα μου. Αφού κάτσαμε κανά 4-5 λεπτό έτσι άρχισε κατέβαζε ζουμια. Μετά μου έβαλε προφυλακτικό και με καβαλήσε, δεν πρόλαβε να περάσει ούτε λεπτό και με ξεκίνησε τα χύσε με καύλα μου και τα όλα μέσα μου. Νόμιζε θα με ξεπεταξει το γατάκι μόνο και μόνο που εγλυψα λίγο μουνακι. Την γύρισα στα 4 όπου η θέα είναι φοβερή και την ξεκίνησα σε ένα πιστονιασμα σαν μανιασμένος κουμπωνοντας μέσα της ολόκληρος κάπου εκεί κατέβασε λίγα ακόμα υγρά αλλά δυσανασχετουσε που δεν τελείωνα γρήγορα και πήγαινε το σώμα της λίγο μπροστά. Μετά από κάνα 3λεπτο τελείωσα μέσα της όλο ανακούφιση ενώ εκείνη πετάχτηκε από το κρεββάτι και ενώ μουνοεκλανε μου έλεγε δεν είναι σωστό να την πηγαίνω έτσι τάπα μονο για 20 ευρώ και βγήκε τρέχοντας έξω. Ήταν καλτ φάση και με άφησε με την σκέψη ότι οκ ήταν η δεύτερη κατάθεση μου και την ζορισα για να τελειώσω στο 10λεπτο, αυτή γιατί δεν αλλάζει σε call ώστε να έχει και περιθώριο ώρας 30λεπτο το λιγότερο να τελειώσει ο πελάτης και πιο ξεκούραστα λεφτά;; Ίσως πάω άλλη μια φορά να δω εάν θα επιβεβαιωθεί η εμπειρία η εάν ήταν συμπεριφορά της ημέρας σήμερα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 20, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζανίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Rodos 87
Ενεργό Μέλος
10
Πόντοι:
370
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΣΠΥΡΟΣΣ, Ημεδαπος , Bonecrusher και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιανουαρίου, 2025
Η Τζανινα πάντα κουτοπόνηρη ήταν και προσπαθεί να βγάλει το 20€ όσο πιο εύκολα γίνεται. Εγώ της έχω ρίξει μαύρο χρόνια τώρα.
review reaction 1 ISINAS, Μήτσος Μπάμπολας, Rodos 87
21 Ιανουαρίου, 2025
Μακρυάαα…
review reaction 1 T.D.7
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2