Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 180 10
Μπουρδέλα
191143
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Βράδι Σαββάτου με σχετικά υποφερτό κρύο μετά από μέρες οπότε ήθελα κάτι σκληροπυρηνικό . Ανεβαίνοντας στον όροφο του συγκεκριμένου τσαρδιου η ωραία τσατσά Μ ενημέρωσε ότι δουλεύει η Μαρία με φουλ πρόγραμμα και αυταρχικό. Αμήχανη στιγμή όταν μύστης που περίμενε στο σαλόνι ρώτησε την τσατσά τι είναι το αυταρχικό . Μικρή αναμονή και βγαίνει και η Μαρία με μια μαύρη ρόμπα κι ένα σετ με αξεσουάρ στο χέρι . Πρόκειται για ψηλή μιλφαρα με τεράστια 5αρια φυσικά βυζιά. Αστραπιαία δίνω το 10€ στην τσατσά και με παίρνει στο δωμάτιο όπου λειτουργούσε κλιματισμός σε νορμάλ ζεστή (25 βαθμούς). Αρκετά καθαρό για επίπεδο Μεταξουργείου,μάλλον αχρησιμοποίητο θα έλεγα. Μετά από λίγο σκαει στο δωμάτιο και βγάζει γρήγορα την μαύρη ρόμπα. Σηκώνομαι κι εγώ όρθιος και ξεκινάμε ρομαντικά γλωσσοφιλα κι εκείνη να μου παίζει την πουτσα. Σύντομα έχω κατέβει στις βυζάρες της και τις γλείφω με μανια. Της λέω ότι είμαι αρκετά φορτωμένος και ότι μπήκα για ν αδειάσω στο στόμα της. Ξαπλώνουμε και συνεχίζω να γλείφω τα βυζιά της ενώ εκείνη με σταματάει για ισπανικό. Ξεκινάει και το βάζει στο στόμα της. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα πολλά περισσότερα στην πίπα της μιας και μιλφαρα αλλά δυστυχώς ήταν αρκετά μέτρια χωρίς φτυσιματα και πέρασμα από μπάλες . Τέλος πάντων κατάφερα κι έχυσα μιας και φορτωμένος και κάπου εκεί βαρεσαι πόρτα και η τσατσά. Ντύθηκε στα γρήγορα και Μ ενημέρωσε ότι συνήθως δουλεύει πρωινή βάρδια και κάποιες φορές επιλεγει να δουλέψει και Σάββατο βραδινή. Για μια φορά ίσως αξίζει αλλά για δεύτερη εγώ θα πω όχι.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 18, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως