Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 102 10
Μπουρδέλα
159389
Γενική βαθμολογία
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Δοκιμη του μικρού κοριτσιού που ονομάζεται Άννα. Πρώτη φορά την είδα κοντούλα 24χρονη με πολύ ωραίο κωλαράκι αδύνατη μικρό βυζι κ με το χαμόγελο στα χείλη. Αυτά στο σαλόνι.
Μέσα μπαίνει κ αρχίζει να φιλάει ρώγες να χαϊδεύει σε στυλ λίγο βιασύνης? λίγο ξεπετάς? θα έλεγα. Αφού έπεσε χαμουρεμα κ από τις δύο πλευρές μου ζήτησε πίπα ενώ έτριβα το μουνακι της εξωτερικά.
Το μουνι φουλ στο λιπαντικό μάλλον με το κιλό το βάζει….
Αρχίζει να σκουπίζει το εργαλείο αλλά εγώ ζήτησα με καπότα πίπα.
Αρχίζει πίπα της κακιάς ώρας με δόντι κ χέρι στις μπάλες το οποίο της απομάκρυνα ευγενικά. Τις λέω πιο σιγά μωράκι κ την σταματάω κ λέω κάτσε στα 4 .
Αφού τον έβγαλε από το στόμα της παραξενεύτηκε που τη σταμάτησα κ μου έδωσε κ μια μικρή δαγκωνιά στο κεφαλάκι κ μου χαμογέλασε. Ένιωσα λίγο στιγμιαίο πόνο αλλά δεν έκανα φασαρία να μην ξενερώσω κ τον βάζω μέσα στο μουνακι της.
Άρχισα αργά κ μετά κομπρεσέρ αυτή πόνεσε …..αλλά πλήρωσε τα σπασμένα από πριν.
Τελείωσα μέσα στο πλαστικό στα 4 που την είχα. Με άφησε να στραγγίξω κ βγήκα προσεκτικά.
Τις είπα με ευγενικό τροπο ότι δεν πρέπει να δαγκώνει τον πελάτη κ αν βρεθεί κάποιος τρελός δεν θα είναι καθόλου καλή κατάσταση για αυτήν.
Με ρώτησε αν πονάω κ με πήρε αγγελία ρωτώντας την ηλικία μου κ πως περνώ γενικά.
Πουτανιες δηλαδή στο τετράγωνο!!!
Της είπα όλα καλά κ έφυγε από το δωμάτιο. Δεν ξέρω για εσάς αλλά το μοναδικό πράγμα που μου τη σπάει στην πίπα μιας ιερόδουλης είναι όταν χρησιμοποιεί δόντι.
Μου έχει συμβεί κ μια άλλη φορά με άλλη κ την έκοψα αμέσως κ άρχισα το ματς . Δεν ξέρω γιατί το κάνουν αλλά εγώ δεν το γουστάρω.
Άλλοι μπορεί να το θέλουν ……όπως κ αλλά πράγματα γούστα είναι αυτά βέβαια. Από μένα μαύρο στην κοπελίτσα…..που πέρα από ξεπέτα κ βιαστική στο δωμάτιο βάζει κ δόντι στο στοματικό.
Μέσα μπαίνει κ αρχίζει να φιλάει ρώγες να χαϊδεύει σε στυλ λίγο βιασύνης? λίγο ξεπετάς? θα έλεγα. Αφού έπεσε χαμουρεμα κ από τις δύο πλευρές μου ζήτησε πίπα ενώ έτριβα το μουνακι της εξωτερικά.
Το μουνι φουλ στο λιπαντικό μάλλον με το κιλό το βάζει….
Αρχίζει να σκουπίζει το εργαλείο αλλά εγώ ζήτησα με καπότα πίπα.
Αρχίζει πίπα της κακιάς ώρας με δόντι κ χέρι στις μπάλες το οποίο της απομάκρυνα ευγενικά. Τις λέω πιο σιγά μωράκι κ την σταματάω κ λέω κάτσε στα 4 .
Αφού τον έβγαλε από το στόμα της παραξενεύτηκε που τη σταμάτησα κ μου έδωσε κ μια μικρή δαγκωνιά στο κεφαλάκι κ μου χαμογέλασε. Ένιωσα λίγο στιγμιαίο πόνο αλλά δεν έκανα φασαρία να μην ξενερώσω κ τον βάζω μέσα στο μουνακι της.
Άρχισα αργά κ μετά κομπρεσέρ αυτή πόνεσε …..αλλά πλήρωσε τα σπασμένα από πριν.
Τελείωσα μέσα στο πλαστικό στα 4 που την είχα. Με άφησε να στραγγίξω κ βγήκα προσεκτικά.
Τις είπα με ευγενικό τροπο ότι δεν πρέπει να δαγκώνει τον πελάτη κ αν βρεθεί κάποιος τρελός δεν θα είναι καθόλου καλή κατάσταση για αυτήν.
Με ρώτησε αν πονάω κ με πήρε αγγελία ρωτώντας την ηλικία μου κ πως περνώ γενικά.
Πουτανιες δηλαδή στο τετράγωνο!!!
Της είπα όλα καλά κ έφυγε από το δωμάτιο. Δεν ξέρω για εσάς αλλά το μοναδικό πράγμα που μου τη σπάει στην πίπα μιας ιερόδουλης είναι όταν χρησιμοποιεί δόντι.
Μου έχει συμβεί κ μια άλλη φορά με άλλη κ την έκοψα αμέσως κ άρχισα το ματς . Δεν ξέρω γιατί το κάνουν αλλά εγώ δεν το γουστάρω.
Άλλοι μπορεί να το θέλουν ……όπως κ αλλά πράγματα γούστα είναι αυτά βέβαια. Από μένα μαύρο στην κοπελίτσα…..που πέρα από ξεπέτα κ βιαστική στο δωμάτιο βάζει κ δόντι στο στοματικό.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 15, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Έχω παρατηρήσει (στο Μετάξι) και υποθέτω ότι το κάνουν όταν είναι πχ δύο τάνες σε βάρδια, και οι περισσότεροι επιλέγουν την ίδια (συνήθως επειδή βλέπεται, ή είναι αδύνατη κλπ), οπότε τους τη δίνει μάλλον που κάνουν τόση δουλειά και πιπώνουν τόσες πούτσες, ενώ η άλλη κάθεται επειδή είναι πιο μπάζο.. Έτσι θεωρώ διότι τις λίγες φορές που το δόντι ήταν ενοχλητικό (κι όχι απλά τυχαίο ή λόγω μεγέθους μου) ήταν ακριβώς σε τέτοιες συνθήκες..
Σχετικά είναι αυτά. Εμένα π.χ. η χειρότερη με διαφορά εμπειρία μου με δόντι και γενικά άτσαλη μεταχείριση του πέους ήταν με μιλφ παλιά καραβάνα και πεπειραμένη. Τη Μπέτυ του Φ200.
Μιλάμε ότι από την ...περιποίηση που μου έκανε με το στόμα και το χέρι της, το πουλί μου με πονούσε για δυο μέρες. Και δεν ήταν ξινισμένη στο δωμάτιο, να πεις ότι το έκανε επίτηδες.