Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 113 10
Μπουρδέλα
99264
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Ελένη το κορίτσι μας εκ Ρωσίας, την είχα δει σε άλλη τσάρκα μου και την είχα σταμπαρει. Ψιλή γυναίκα 1,70 περίπου γύρω στα 45 μου φάνηκε. Σώμα που μπορούν να ζηλέψουν γυναίκες και με τα μισά της χρόνια. Στήθος 2,5 περίπου με ρογιτσα που ανταποκρίνεται μάλλον φτιαχτό αλλά θα αφήσω αλλά έγκριτα μέλη που έχουν πείρα να αποφανθούν. Πήρα το απλό πρόγραμμα με 10 και έχει και ελεύθερο στοματικό με 15. Είσοδος στο δωμάτιο με πολύ φιλικό χαρακτήρα και αμέσως νιώθεις ότι θέλει να περάσεις καλά. Ωραία προκάτ με χαδακια και γλείψιμο ρογας αλλά σε αμυντική στάση είχε κάτσει απέναντι μου αλλά το τσιμπούκι της ήταν για σεμινάριο. Ήμουν ο πρώτος της πελάτης για αυτό της είπα να με καβαλήσει να δώσει αυτή Ρυθμό, ήταν στενή πολύ στενή και την νιώθεις καλά όταν είσαι μέσα της. Μετά από λίγο αλλάξαμε σε ντογκυ όπου καμπουριαζε να πω την αλήθεια, την πήγα λίγο πιο γρήγορα για κανά 2 λεπτο αλλά με τόσο στενότητα δεν άργησα να καταθέσω. Θα την ξανασυναντήσω να την δοκιμάσω σε ελεύθερη φλογέρα και μάλλον αργότερα από τις 8 που πιάνει να δω εάν καμπουριαζει πάλι στα 4. Σαν επίλογος ξέρει να σε διεκδικεί και προσπαθεί να σε πιάσει πελάτη από μένα συστήνεται
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 18, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!