Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 81 10
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Ας το παραδεχτούμε, ο γνήσιος ο μπουρδελιάρης παίζει για να χάσει...σαν τον τζογαδόρο... ελκύεται από την αδρεναλίνη... ελκύεται από το άγνωστο...όταν το πορνοένστικτό του ορθώνει φωνή στεντόρεια για να αποφύγει τον κίνδυνο...Εκεί θα αρχίσουν οι περίπλοκες διεργασίες στο μπουρδελιάρικο μυαλό κι αυτός θα ρισκάρει...Το ξέρει…το γνωρίζει…Κατά βάθος παίζει για να χάσει... Για να συνεχίσει να ονειρεύεται...Να ελπίζει για μια ηδονή ιδεατή κρυμμένη σε κάποιο μυστικό στενό ή καταγώγιο που δεν το ανακάλυψε ακόμα... Αδημονεί κατά βάθος για την ανατροπή…για την έκπληξη…Γιατί αυτό είναι που μας ιντριγκάρει ...το παράξενο…το μυστηριώδες…Κι άλλωστε είναι το ταξίδι...όχι ο προορισμός όπως γράφει κι ο ποιητής...Ο προορισμός αν πραγματωνόταν δεν θα ξεκινούσαμε για το ταξίδι...
Αν και όχι τελείως ξεκούραστος από το πενθήμερο της βιοπάλης ...Σάββατο έφτασε η ώρα να κάνω εξόρμηση μετά από πολλά χρόνια σε πρωινή βάρδια στα πορνικά σοκάκια... Σιγά σιγά να ανάβουν τα φωτάκια στα πέριξ...Η κατουρλίλα και η μπόχα έχοντας αναμεμιγμένη μια οσμή φρεσκάδας από την πρωινή δροσοσταλιά, γέμιζε τα πνεμόνια μου...Ο μπορδελένιος αναζωογονητικός αέρας μου έδωσε την απαραίτητη δύναμη και ώθηση να συνεχίσω μαραθώνια μπουρδελότσαρκαΚουλ... Με το μπουκαλάκι νερό υπό μάλης… Φυλής στα κεντρικά, Αγκύρας... πρόσωπα γνωστά... Ντάρια, Ήρα, Μαρία Τσέχα... Ιέρειες του έρωτα... εργάτριες στις πρώτες επάλξεις για τον αναγκεμένο από έρωτα και καυλιάρη άντρα...Είδα κι απόειδα... Διάβηκα αρκετά καταγώγια…Να σημειώσω ότι θετική εντύπωση μου έκανε όταν βρισκόμουν έξω από το Φυλής69Α δύο χλιμίτζουρες σαν πρεζάκια έκαναν να μπουνΝτροπή…Πραγματικά σιχάθηκα την ζωή μουMoney Mouth…Ωστόσο μετά από ούτε μισό λεπτό τους είδα να κατεβαίνουν τις σκάλες…Τους ρώτησα πώς λένε την κοπέλα και μου απάντησαν ότι δεν δουλεύει κάποια κοπέλα πάνω…Άρα η γριά τους έδωσε άκυρο (!) Πραγματικά τα εύσημά μου (!)Έτσι! Η Φυλής αν κι έχει παρακμάσει διατηρεί ένα στοιχειώδες επίπεδο λίγο πριν καταλήξει να γίνει Μεταξουργείο… Πήγα προς Διδύμου όπου πλέον έχει καθαρίσει και δεν είναι ο πρεζόδρομος που ήταν μέχρι πριν λίγα χρόνια… Πέτυχα το δίδυμο Στέλλα και Μαριάννα στο Διδύμου 22…μου έκανε κλικ...Σκινάρες και οι δύοΟυάου καρδιές!...η Στέλλα πιο επαγγελματίας...Με τα μαύρα εσώρουχα...το λιγνό κορμί, το έκφυλο προσωπάκι με τα ξανθά μαλλάκια...Σαν να διέκρινα ένα δόντι της ασημένιο...όταν χαμογέλασε... Δεν ξέρω γιατί… Ήταν ο πολλά βαρύς τσάτσος…ο στείρος επαγγελματισμός που διέκρινα ειδικά στην Στέλλα με έκαναν να παραμερίσω... βρέθηκα στο Φυλής 54Α, τον δίπατο οίκο όπου αν δεν είσαι ψηλός δηλαδή 1,80 και πάνω...θα πρέπει να σηκωθείς στις μύτες των ποδιών για να κατουρήσεις στον λερό νιπτήραMoney Mouth...Για να μην πολυλογώ δούλευε η Καρολίνα έκανε την εμφάνισή της μέσα από το κουρτινάκι… Λατίνα από Κολομβία...Όχι όμορφη ιδιαίτερα στο πρόσωπο αλλά με κορμί ηδονικό , γύρω στο 1,70 σκούρο δέρμα
…φόραγε μαύρα εσώρουχα, έχει τατουάζ σε διάφορα σημεία...λεπτή καμπυλωτή...Κι ενώ μυρίστηκα το φόλιασμα… κάτι στο ύφος της δεν με προδιέθετε…Είχε μια ξινίλαΝτροπή…για όλα τα παραπάνω που έγραψα και ανέλυσα πήρα την απόφαση να εισέλθω στα ενδότερα του οίκου… Απέθεσα τα ιμάτιά μου… Σαν μπαλαρίνος κατούρησα στον λερό νιπτήραΕμμμμ…μετά από λίγο εισήλθε η Καρολίνα…Παρατήρησα αμέσως το μουρτζούφλικο ύφος τηςΝτροπή…Όμως προσπάθησα να είμαι ευδιάθετος…Είναι μια πρόκληση κάτι τέτοια…Κι έχουν έναν ρεαλισμό που αν το σκεφτείς στο βάθος μια φολοσυνεύρεση…είναι πιο αληθινή από μια δήθεν σούπερ ερωτική ουάου με το στανταράκι σου…Γιατί η φόλα πόρνη εκφράζεται με ειλικρίνεια και δείχνει χωρίς παραπετάσματα την απέχθειά της προς σε εσένα…Έτσι λοιπόν και το παραμικρό κιχ ηδονής από τα χείλη της ζυγίζει πολύ περισσότερο από τα μια ντουζίνα βογκητά ηδονής της ιέρειας πόρνης…Σαν άλλος γητευτής των φολών διατήρησα την ψυχραιμία μου…Χάιδεψα τα μαλλάκια της…φίλησα τον αλαβάστρινο ώμο της…Για προκαταρτικά η Καρολίνα ούτε καν…Μου φόρεσε σκουφάκι… Στην πίπα ήταν φιλότιμη…Την χάιδευα στην πλατούλα και τα μπουτάκια ενώ δεν χόρταινα να κοιτάζω στον καθρέπτη το σφριγηλό της ποπουδέλι. Είχα μια 90% στύση…Τα καραμπαλίκια μου είχαν πολλές μέρες να αφοδεύσουν…Έτσι την σταμάτησα για την γαμήσω σε μίσιον στάιλ…Η στύση μου καλυτέρεψε…Χάιδευα τις νεανικές ρώγες της και σαν κομπρεσέρ μπαινόβγαινα στο νεανικό μουνί της όπου μετά από λίγο έχυσαΣπασίκλας…Στην διάρκεια του μονταρίσματος η Καρολίνα έβγαλε μερικές υπόκωφες κραυγούλες ηδονής…Μετά Απόλυτη σιωπή…Ντυνόμασταν κι οι δύο σαν σε θεατρική παντομίμα ή σαν δυο φιγούρες του βωβού κινηματογράφου…Τις έδωσα να απλώσει στα χέρια απολυμαντικό τζελ…αυτή το πήρε και το άπλωσε στο μουνί της και μετά σχεδόν σε όλο της το σώμα…Ντύθηκε… την χαιρέτησα …Έκλεισε την πόρτα πίσω της… …Έφυγα από τον οίκο συλλογιζόμενος τις αρκετές πολύ καλύτερες επιλογές που είχα στην διάθεσή μου αλλά τις έκαψαΝαι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 18, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Καρολίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Υπογόης
Ενεργό Μέλος
8
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, ΣΠΥΡΟΣΣ, Yatoputso και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιανουαρίου, 2025
Μιλησες στη ψυχη του γνησιου μπουρδελιαρη..που ψαχνει ..
18 Ιανουαρίου, 2025
Ως "γητευτης " των φολων εστω και στο ελαχιστο..μετρας...γιατι αυτο το λιγο εχει καποια αξια..δεν ηταν fake..αυτο πηρες απο αυτη την εμπειρια...αρα ναι μετρησε και με το παραπανω...
19 Ιανουαρίου, 2025
Eυ γέ!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3