Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 223 10
Μπουρδέλα
237641
Γενική βαθμολογία
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Βραδινή τσάρκα μετά από έξοδο με φίλο στα στενά της Φυλής. Μετά την εμπειρία με την Κωνσταντίνα του Βέργας 7 ήθελα κάτι που θα μου βγάλει καύλα στο σαλόνι κι είχα διαθέσει να ακολουθήσω το πορνοένστικτό μου και να δώσω άλλη μια πίπα τζογάροντας για το αποτέλεσμα. Πιστευα πως ο κλήρος θα πέσει σε μιλφ Ρωσίδα για να έχει η χασούρα λιγοτερες πιθανότητες όμως μπαινοβγαινα στα σπίτια για να δω τι παίζει. Έχει γεμίσει η Φυλής λατίνες, όμως έχω πει στον εαυτό μου να μην ξαναμπεί γιατί πάντα τρωω φόλες. Φτάνοντας Φωκαίας χαμηλά μπηκα στο 25 Α. Με την μπλε πόρτα και τα σκαλιά που ανεβαίνουν στον όροφο. Η τσα2 παρουσίασε την Αλεξάνδρα με ελεύθερο στοματικό.”Επαγγελματικό Ρωσικό τσιμπούκι” όπως είπε. Πιπίνι ως 25 ετών με πολλά διάσπαρτα τατουάζ και με ποιο χαρακτηριστικό ένα ταύρο? Τράγο? Βελζεβούλ? Στο στερνό. Δεν πρόσεξα ακριβώς τι εδειχνε, πάντως είχε κέρατα, γιατί παρατηρούσα το κορμί της. Νεανικό με άσπρο δέρμα, στηθάκια 2αρο- 3αράκια που στέκονται στο ύψος τους και ολίγον άκωλο, χαρακτηριστικό της καταγωγής της. Έχει φουσκώσει τα χειλάκια της λίγο.
Έδωσα το μπλε εισιτήριο και πέρασα στο δωμάτιο. Η Αλεξάνδρα ήρθε μόλις είχα γδυθεί. Μάλιστα πήρε θεση στο κρεβάτι πριν από εμένα . Ανεβηκα γονατιστός στο κρεβάτι και αφού δάγκωσα από μία φορά τις ρώγες της, έκανα χώρο για να ξεκινήσει το τσιμπούκι βλέποντας τον κώλο της στον καθρέφτη. Ήμασταν κάθετα στο κρεβάτι.
Η μικρή κατέχει την τέχνη εξαιρετικά. Ξεκίνησε να με βάζει στο στόμα της με μαεστρία, με σάλιο τόσο όσο και με καύλωνε κλειδωμένο στα χείλια της.
Κάπου εκεί της είπα ότι θέλω μόνο πίπα και αφού μου εξηγήθηκε πως δεν κάνει τελειωτικό συνέχισε.
Βαθιά μπασίματα μέχρι τη ρίζα με ελαφριούς ήχους πνιγμου, εναλλαγές στο ρυθμό και η χαρακτηριστική βαθιά ανάσα όταν τον έβγαζε. Λίγο μαλακία , η μόνη στιγμή που χρησιμοποιούσε χέρι και ξανά πίπα.
Ευχαριστήθηκα τσιμπούκι από μία πιτσιρικά και σίγουρα θα την επισκεφθώ πάλι.
Να περνάμε όμορφα!!
Έδωσα το μπλε εισιτήριο και πέρασα στο δωμάτιο. Η Αλεξάνδρα ήρθε μόλις είχα γδυθεί. Μάλιστα πήρε θεση στο κρεβάτι πριν από εμένα . Ανεβηκα γονατιστός στο κρεβάτι και αφού δάγκωσα από μία φορά τις ρώγες της, έκανα χώρο για να ξεκινήσει το τσιμπούκι βλέποντας τον κώλο της στον καθρέφτη. Ήμασταν κάθετα στο κρεβάτι.
Η μικρή κατέχει την τέχνη εξαιρετικά. Ξεκίνησε να με βάζει στο στόμα της με μαεστρία, με σάλιο τόσο όσο και με καύλωνε κλειδωμένο στα χείλια της.
Κάπου εκεί της είπα ότι θέλω μόνο πίπα και αφού μου εξηγήθηκε πως δεν κάνει τελειωτικό συνέχισε.
Βαθιά μπασίματα μέχρι τη ρίζα με ελαφριούς ήχους πνιγμου, εναλλαγές στο ρυθμό και η χαρακτηριστική βαθιά ανάσα όταν τον έβγαζε. Λίγο μαλακία , η μόνη στιγμή που χρησιμοποιούσε χέρι και ξανά πίπα.
Ευχαριστήθηκα τσιμπούκι από μία πιτσιρικά και σίγουρα θα την επισκεφθώ πάλι.
Να περνάμε όμορφα!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 14, 2025
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιανουαρίου, 2025
η κοπελα οντως κανει πολυ καλο στοματικο,οποτε την επερνα η8ελα μονο πιπα,αλλα κουραζοτανε κ μετα η8ελε γαμιση να τελιωνουμε,ειναι κ λιγο σπασαρχιδο,αν εκανε κ τελειωτικο 8α ταν ολα τα λεφτα
paraskevasgr
20 Ιανουαρίου, 2025
Εγώ όταν της είπα ότι θέλω μόνο πιπα, μου λέει και που θα τελειώσεις, δεν κάνω τελειωτικό. Της λέω συνέχισε εσύ και χυνω στο χέρι μου. Τελικά τα μάζεψε στην παλάμη της και πήγε και τα πέταξε. Στο ενδιάμεσο μου ξανά είπε αν θέλω σεξ αλλά το ξέκοψα και συνέχισε.
Rodin
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2