Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 111 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μετά από σχόλια ενημερωτών τσαρκαδόρων και γενικά μάχιμων και εξηγημένων παλικαριών , κατέβηκα Μετάξι. Είχα λίγο χρόνο ελεύθερο χωρίς ζάλισμα από την δουλειά.
Μπήκα στο ισόγειο και έφαγα πεφτική από την ξανθιά κωλαρομπουταρού ξεπέτα . Αρνήθηκα ευγενικά μιας κ είχα φολιαστεί στο χοστελόσπιτο πριν αρκετό καιρό. Οι φόλες ξεχνιούνται πιο δύσκολα από τις ωραίες εμπειρίες. Δυστυχώς ...
Μη φύγεις μου είπε ο Τσάτσος . Εχω και μια παλιά Ελληνίδα να περάσεις ωραία, δεν βιαζόμαστε εδώ. Έλα Τζένη.
Ώ ΝΑ ΣΟΥ!! Αδυνατισμένη, λογικά σπασμένη , έχει φτιάξει τα δόντια της αλλά μια χαρά για σχεδόν 60
Μπήκε, ξάπλωσε, φιλιά που έγιναν γλωσόφιλα, γλύψιμο σε στήθος ρώγες κοιλιά και φυσικά πολυλογία από μέρους της.
Καμία βιασύνη. Καθαρό μουνάκι με μια τούφα καλτ από πάνω ,σημα κατατεθ΄έν μιας εποχής που τον παίζαμε με Τίνα Σπα΄θη και λοιπές ντόπιες μπρουνετες.
Πίπα ζήτησα με λάστιχο ,και πάλι ικανοποιητικότατη.
Συζυγικό και πισωκολλητό οι 2 στάσεις με τις μπουτάρες τέντα ,απαλές και λαχταριστές. Έχυσα δυνατά και χωρίς καμία βιασύνη. Πέρασα το 10λεπτο σίγουρα
Την δεύτερη φορά που την πήρα (άλλη ημέρα ,παρόμοιες εντυπώσεις) μου έριξε ένα αρχιδογλέιψιμο σαν να με χτυπούν 300volt . Ω ΝΑ ΣΟΥ στο τετράγωνο.
Μη περιμένετε πορνοσταριλίκια πάντως.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 09, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
34
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 FAT BASTARD, Επιρρεπής, ΣΠΥΡΟΣΣ και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιανουαρίου, 2025
Καλη η Τζεννη απλα μιλαει παρα πολυ και ωρες ωρες μου τι δινει....αυτο να διορθωσει και κατα τα αλλα μια χαρα γκιλφαρα ειναι....
14 Ιανουαρίου, 2025
Είναι η Τζένη Πόταμος με μακρά θητεία στο Μ. Αλεξάνδρου 17
Καπέλο
review reaction 1 wolf1
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2