Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 68 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Τσάρκα το μεσημέρι της Κυριακής, όπου κατέληξα στον όροφο του ιδρύματος. Κοπέλα η μιλφ Τίνα, σοβιετική μελαχρινή με αγορίστικο κούρεμα. Έχει πολλά τατουάζ στα πόδια και 2.5άρι πεσμένο βυζί. Σαλονάρισε τρώγοντας μια μπανάνα για μεσημέριΠλατύ χαμόγελο Πρόγραμμα επιλεκτική ελεύθερη φλογέρα σε καθαρά κατάρτια...Πλήρωσα και μπήκα.

Ήρθε το μιλφάκι στο δωμάτιο και το ύφος της ήταν σκληρό και όχι ιδιαίτερα κοινωνικό. Της έκανα μερικές πλάκες και άρχισε να γελάειΧεχε! Έσπασε ο πάγος...

Καθάρισε με μωρομάντηλο το κατάρτι και άρχισε να το γλυφομανάει Χαμόγελο με γλώσσα Η πίπα της μέτρια θα έλεγα, τίποτα αξιομνημόνευτο. Την ώρα που με τσιμπούκωνε, έβαζα δάχτυλο στη σοβιετική μουνάρα τηςΝαι! Πέρασμα δροσιάς στα αφυδατωμένα μου μπαλάκια αρνήθηκε Έρχεται ροπαλιά

Φόρεσα κάλτσα και της είπα να με καβαλήσει. Προσπαθούσα να τη καρφώσω, αλλά δεν βεντούζωνε καλά το κατάρτι στη μούνα τηςΚεφάλι σε τοίχο! Είχε πάρει πάλι το αυστηρό-αγριο ύφοςΧαχαχα!

Την έστησα στα τέσσερα και άρχισα το γαμήσι. Με το άγριο ύφος, σαν να μου πάτησε κουμπί και άρχισα να τη ξεμουνιάζω, σαν να μην υπάρχει αύριοΝαι! Την κάρφωνα πολύ γρήγορα και δυνατά και το μουνί της είχε πάρει φωτιάΝαι! Την έσκιζα σαν καλοδουλεμένο κομπρεσέρΧαχαχα!

Κάποια στιγμή δεν άντεξε, τραβήχτηκε, έπιασε το μουνί της και ζήτησε αλλαγή στάσηςΧαχαχα!

Την πήρα σε νορμάλ ταχύτητα ιεραπόστολο για λίγο...

Την γύρισα στα πλάγια και άρχισα πάλι να της καρφώνω δυνατά τη μήτραΑγγελούδι Την γαμούσα πολύ άγρια με μπατσάκια στη κωλάρα τηςΝαι! Της είχα κάνει τη μήτρα, σουρωτήρι για τα μακαρόνιαΧαχαχα!Χαχαχα!Κεφάλι σε τοίχο!

Σε αυτή τη στάση, κάρφωσα τέρμα το κατάρτι και κέρασα κοκτέιλ βαθειά στη μήτρα τηςΝαι! (με κάλτσα πάντα!)

Σηκώθηκε, έπιασε το γατάκι της και έτρεχε γρήγορα να κατουρήσει απ' το ξεμούνιασμαΚουλΚουλ

Η γνωστήΚουλ υπηρεσία δεν ενόχλησε καθόλου.

Συμπερασματικά, η Τίνα είναι ένα μιλφ σε μοντέρνο και λίγο lesbian στυλ. Το αυστηρό και λίγο τυπικό της ύφος μου έβγαλε κάτι και την ξεμούνιασα δυνατά. Αν σας αρέσει αυτό το στυλ περάστε, χωρίς να περιμένετε πολλά από μέρους της...
Εγώ, ίσως ξαναπεράσω αν δεν βρω κάτι καλύτερο...

Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 12, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτατος
79
Πόντοι:
12.421
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 aekaldo, ΣΠΥΡΟΣΣ, Διανοούμενος και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιανουαρίου, 2025
Είναι αυτή που δουλεύει μαζί με τη φόλΑλεξάνδρα σωστά? Την είχα δει και σκέφτηκα αυτό που της έκανες: ξύλο και γαμήσι, ξεμούνιασμα γιατί είναι ξινή!
review reaction 2 Μήτσος Μπάμπολας
13 Ιανουαρίου, 2025
Geroxekoutis μύστη μου, η μελαχρινή με τα κοντά μαλλιά είναι η Τίνα. Αυτή με τα ξανθά κοντά είναι η Λίνα.
Και στις δύο έχω ρίξει ξεμούνιασμα μέχρι να πάρουν φωτιά τα μουνιά τουςΧαχαχα!
review reaction 3 Milfomaniac
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2