Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 311 10
Γενική βαθμολογία

4.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Τρίτη απόγευμα, του Άη- Γιαννιού, γύρω στις 4, βρισκόμουν κοντά κέντρο και είπα να πάω να βρω την περιβόητη Μπάρμπορα. Δυστυχώς κλειστός ο οίκος, οπότε τράβηξα για Διδύμου 27 για να δω τι λέει μια άλλη περιβόητη, η Ιβάνα.

Κι εδώ αρχίζουν τα ωραία.

Η τσατσά πολύ καλή και ευγενική ανακοινώνει ότι έχει την Ιβάνα και σε ερώτηση συναγωνιστή για το πρόγραμμα ανέφερε αναλυτικά τι κάνει, αλλά μέσα σε αυτά δεν ήταν το πρωκτικό. Bou is the media now, λέω και μειδιώ πονηρά...

Η τύπισσα βγαίνει από το δωμάτιο, που για κάποιο λόγο έκανε κάνα 5λεπτο μετά για να εμφανιστεί σαλόνι. Εκεί βλέπω μια γλυκιά ξανθιά κοπελίτσα που χαιρετάει, μου χαμογελάει και λέω μάλλον την έχουν κακολογίσει κάποιοι συναγωνιστές, εδώ είμαστε. Καταθέτω το μπλε παράβολο για να πάρω σειρά να οργώσω κι εγώ όλες τις τρυπούλες της κορασίδος, εξ Ουκρανίας ορμώμενης.

Μπαίνω δωμάτιο, πάλι περιμένω κάνα 5λεπτο χωρίς λόγο και τελικά εμφανίζεται. Της μιλάω ελληνικά, μου λέει νο γκρικ, της λέω αν ξέρει αγγλικά, κλάιν.

Εγώ ξαπλωμένος και εκείνη αρχίζει την πίπα κατευθείαν και από την άλλη να χαϊδεύω το βυζάκι της επικεντρωμένος στη ρωγίτσα της.

Εκεί αρχίζει να την πιάνει νευρικό γέλιο και να μην μπορεί να το σταματήσει.

Όλα αυτά με την πούτσα μου στο στόμα της. Τι έγινε ρε φίλε λέω, ψιλογελάω, τη ρωτάω γιατί γελάει κι αυτή να γελάει ακόμα πιο πολύ. Απάντηση δεν πήρα ποτέ. Σταματάω να τη χαϊδεύω, μετά από λίγο σταματάει το γέλιο. Ξαναρχίζω να τη χαϊδεύω, πάλι σκάει στα γέλια. Το καυλί μου όμως δεν το έβγαζε από το στόμα της.

Αυτό γινόταν για 2 λεπτά περίπου.

Δε γίνεται δουλειά λέω έτσι και της κάνω νόημα να βάλει καπότα. Μου κάνει ε; Λέω βάλε πλάστικ. Με την τρίτη, τέταρτη προσπάθεια το’πιασε τι ήθελα και της δείχνω να γυρίσει στα 4.

Αυτό το κατάλαβε πιο γρήγορα.

Στήνεται και πάω κατευθείαν για κωλοτρυπίδα. Πώς της τον έχετε κάνει έτσι ρε μάγκες; Τέσσερα καυλιά χωράνε εκεί μέσα.

Μου λέει νο, τι νο κάνω, μη με τρελαίνεις, γυρίζει και μου βάζει λίγο τζελ, με κοψοχόλιασες λέω και εισέρχομαι. Κοπανάω για κάνα δυο λεπτά κι εκεί που αρχίζω να καυλώνω ωραία και να πιάνω ρυθμό πάει μπροστά, της κάνω, που πας, μου βγάζει την καπότα και προσπαθεί να βάλει την άλλη για να την πάρω από το μουνί.

Περνάνε κάνα δυο λεπτά, δεν μπορεί να βγάλει την καπότα από μέσα. Γαμώ τα καντήλια να χύσω θέλω κι έχει γίνει ολόκληρο σίριαλ του Μανουσάκη.

Με τα πολλά τη βγάζει μου τη φοράει, με το ζόρι στέκεται μισό όρθιο το κατάρτι και την παίρνω και από το μουνάκι.

Συνεχίζω το πιστόνιασμα για κάνα δυο λεπτά, αλλά αεροδρόμιο η μούνα της ξενερωμένος και εγώ να κάνει και κάτι ψευτομουγκριτά, βγαίνω, γάματο λέω πάω στο μετάξι να χύσω. Μου λέει καμ; Λέω και τι α κανς, να κατς να μαλωεισ'.

Της λέω οκ, όλα καλά, αυτή φεύγει χωρίς ούτε γεια κι εγώ άχυστος. Ευτυχώς μετά από λίγο στο μετάξι το σίκουελ ήταν καλύτερο από την πρώτη ταινία.

Παρότι δεινοπάθησα, δεν εχω παράπονο που τελικά αυτή η εμπειρία μου γίνεται η πρώτη μου κριτική στο μπου. Ελπίζω ούτε κι εσείς!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 10, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ιβάνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Μέλος
2
Πόντοι:
21
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Geroxekoutis, Lio@@@, DRAGON XXX και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιανουαρίου, 2025
Τελικά έχυσες; δεν κατάλαβα
10 Ιανουαρίου, 2025
Όχι με αυτή. Τη δεύτερη φορά που πήγα Μεταξουργείο τελικά βρήκα άλλη και έχυσα. Αφού το γράφω, έφυγα άχυστος.
review reaction 1 nick9x
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2