Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 46 10
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Μετά από πολύ σκέψη και ψάξιμο, αποφάσισα να επισκεφτώ τον οίκο 44Β ισόγειο το οποίο είχε δύο κοπέλες αλλά συγκράτησα μόνο της μιας το όνομα. Η Κιμπερλι όπως μου είπε, είναι 26 χρονών από την Κολομβία και 1.50-1.55 περίπου ύψος. Μέτριο στήθος με μεγάλη "pawg" κωλάρα με πολύ λίγες ρυτίδες. Έχει επίσης μαύρο μαλλί, σιδεράκια που με καυλώνουν εμένα προσωπικά και 3-4 ταττου. Μπαίνω στο δωμάτιο το ποιο απορώ πως και ήταν καθαρό Έρχεται η κοπέλα μετά από 5 λεπτά. Μπαίνει μέσα με ένα "hey" και κάθεται δίπλα μου. Ξεκινάει πίπα η οποία και κράτησε και 1 λεπτό.. ξενέρα.. και δεν ήταν και καλή κ'όλας. Την έβαλα στα τέσσερα το οποίο ήταν και το μόνο ωραίο της βραδιάς, ωραίο κώλο αλλά χάλια υπηρεσίες.. απλά καθόταν αμίλητη μέχρι να τελειώσω. Φόλα.. με την έννοια ότι δεν σε καυλώνει 100% και ζορίζεσαι να τελειώσεις και από πάνω. Δεν την προτείνω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 09, 2025
Όνομα κοπέλας
Κίμπερλι
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
donp4679
Ενεργό Μέλος
11
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Dsar263, Ημεδαπος , giorgiodelafuentes2 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιανουαρίου, 2025
Οι περισσότερες ψευτολατίνες που έχω πάρει στο Μετάξι κάπως έτσι είναι, φόλα βαρετή, και αεροδρόμιο μουνί..
Αν γουστάρεις αδύνατη με καυλοκορμάκι και καυλόφατσα προτείνω τη Barbara (Ιάσονος 20Γ πρώτη πόρτα αριστερά απ αυτές που είναι δίπλα δίπλα), σγουρό μαλλί και προκλητική φάτσα και κάποια τατουάζ στο σώμα πάνω κάτω. Πρόσφατα όμως την πέτυχα Μ. Αλεξάνδρου 21 (στη στάση λεωφορείου που γράφει Κολωνού) μέσα αριστερά (όχι επάνω)
review reaction 2 donp4679
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1