Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 71 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η κριτική αφορά τον οίκο στο βάθος του διαδρόμου. Δούλευαν η Στέλλα μια ξανθιά αφρατούλα και η Λαρίσα ένα μιλφ με μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά και σώμα με πιασιματάκια . Επέλεξα Λαρίσα που φορούσε ένα πολύ κοντό μαυρο φορεματάκι ,διάφανο στο πλάι. Επέλεξα Λαρίσα γιατί την Στέλλα την είδα φευγαλέα καθώς βγήκε από το δωμάτιο και μπήκε στο κουζινάκι. Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο και σε κάνα πεντάλεπτο ήρθε και το κορίτσι. Αφού είπαμε κάποιες τυπικουρες ότι είναι από Μολδαβία κι εγώ από Ελλάδα ??ανέβασε το φορεματάκι της καθώς δεν φορούσε κυλοτάκι και ανέβασε και ένα ροζ σουτιέν που φορούσε, αποκαλυπτωντας ένα μικρό στήθος πεσμένο.
Άρχισε να τριβεται πάνω μου ενώ μου είπε ότι της άρεσαν οι τρίχες που έχω στο στήθος λέγοντας ότι έτσι πρέπει να είναι οι άντρες. Να έχουν καλά αρχίδια για να κάνουν παιδιά και το πουλί τους και μικρό να είναι δεν παίζει ρόλο γιατί το σεξ δεν είναι το πιο σημαντικό στην ζωή???
Αφού με χαϊδεψε λίγο και μου σηκωθηκε αρκετά μου φόρεσε προφυλακτικό και τον πήρε στο στόμα. Πίπα μέτρια αλλά αρκετή για να μου σηκωθεί καλά. Στην αρχή με άφησε να της πιάνω την αλογοουρά που με φτιάχνει ενώ με τσιμπούκωνε, αλλά προς το τέλος μου απομάκρυνε το χέρι .
Όταν ήρθε η ώρα για σεξ της ζήτησα να κάτσει πάνω μου αλλά αρνήθηκε λέγοντας, εσύ είσαι ο άντρας, εσύ γαμάς. Της είπα να στηθεί για πισωκολλητό κι έβαλε το μαξιλάρι από κάτω της. Στήθηκε αρκετά καλά και τον έχωσα όλον στην μουνάρα της. Της έπιανα τα κωλομέρια και τα ζούλαγα κοιτάζοντας τον πλαϊνό καθρέφτη. Ο κώλος της είναι λίγο πλαδαρός αλλά δεν με χάλασε γιατί δεν έχει πολλά παραπανίσια κιλά. Αφού λοιπόν συνέχισε να τον τρώει σδιαμαρτύρητα ανέβασα λίγο τέμπο και μετά από λίγο την έχυσα. Δεν βιάστηκε να τραβηχτεί και με άφησε να στραγγίξω με την άνεσή μου. Περίμενε να βγω πρώτος εγώ και μετά σηκώθηκε και ξεκίνησε να ντύνεται. Μου έδωσε μωρομάντηλο με χαιρέτησε και βγήκε από το δωμάτιο. Ταυτόχρονα με πήρε μάτι όπως ήμουν μπροστά στον νιπτήρα κι ένας επενδυτής, που ήταν ακριβώς έξω από την πόρτα .Η Λαρίσα λοιπόν είναι ένα μιλφάκι με πιασίματα που είναι μόνο για ξεφόρτωμα. Δεν θα σε αφήσει αχυστο με τίποτα αλλά δεν θα κάνει τίποτα παραπάνω από τα εντελώς απαραίτητα. Για μένα μια φορά ήταν αρκετή, δεν θα ξαναπεράσω .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 07, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λαρίσα
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Milfomaniac
Γλομπεάρχης