Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 197 10
Γενική βαθμολογία

4.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Αννα, μιση από αλβανια μιση από γερμανια ειπε.
Γδυνεται παω να ακουμπησω απαλα και αργα βυζι…
-ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ μουγκριζει σαν να την καρφωσα με μαχαιρι και χειροτερα..
Φολα λεω, δεν μπορουσα να φανταστω μεγέθος βεβαια.
Φοραει προφυλακτικο με την κεφαλή του πέους να μην εχει βγει… Πιπα με δοντι εννοειται.. Αν δεν ειχα ορεξη εκεινη την μερα, δεν μου σηκωνοταν... Τακτικη δηλαδη να φας γκολ απο τα αποδυτήρια και αυτη να σηκωθει να φυγει...
Ειχα να γαμησω καμποσες μερες… Μου σηκωνεται, της λεω ελα από πανω.
Ανεβαινει με δυσφορια. Και μου κανει μια λαβη σαν παλαιστης με το προσωπο να γυρνα οσο πιο ακρη γινεται (σαν ασκηση γιογκα για ξεμουδιασμα).
Δεν μπορουσα δηλαδη να μπαινοβγαινω, μονο να κουνιομαστε..
Ερχεται μετα το θεικο. Στα 4, εχει βαλει την χουφτα της πριν το μουνι… Δηλαδη γαμουσα ένα 50% χουφτα, ένα 40% μουνι και το υπολοιπο αερα..
Καυλωμενος όμως όπως ημουνα, συνεχισα… Τεσπα, ερχευται η ωρα να χυσω, λεω από μεσα μου ηρεμα μην το καταλαβει θα τραβηχτει..
Βεβαια όταν την εχει πιασει με το χερι εννοειται θα το καταλαβει. Το καταλαβε, τραβηχτηκε, εχυσα στον αερα.
Ξεχασα να πω, στην αρχη που ζητησα 69 μου λεει εχω βαλει κρεμα, την επομενη φορα...
Κριμα παντως, ομορφη κοπελα, αλλα διδακτωρικο στην φολα. Η απαντηση δηλαδη εχω βαλει κρεμα για να αποφυγει 69, το αχχχ για να κοψει οτιδηποτε με το καλημερα, η πιπα με δοντια με το κεφαλι μεσα για να μην σου σηκωθει, και μετα στασεις σφιχτες και χουφτα πριν το μουνι... Αν ειναι αυτοδιδακτη, μιλαμε για διδακτορισα φολας! Τετοιες υπηρεσιες ομως, επιβαλουν μαυρισμα, για να μην γινουν καθημερινοτητα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 04, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Al_Bundy
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jack_of_all_trades, ΣΠΥΡΟΣΣ, Yatoputso και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιανουαρίου, 2025
Βουλγάρα είναι, έχει μοιράσει απλόχερες φόλες στο Μετάξι καρμπόν στο δεκάρικο, τώρα και στο 20ρικο !
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1