Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 71 10
Μπουρδέλα
76007
Γενική βαθμολογία
3.5
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Είσοδος στο τσαρδί γεμάτο επενδυτές, σαλοναρουν η Άντζελα και η Barbara. Νορμάλ πρόγραμμα δηλώνει η τσατσά, βλέπω τους πρώτους επενδυτές δίνουν το παράβολο και πιάνουν δωμάτια,ας κάνω μια βόλτα να κόψω κίνηση. Δεν με έπεισε κάποια κοπέλα και είπα να επιστρέψω στον χώρο. Ελεύθερος χωρίς επενδυτές αυτή τη φορά, δίνω παράβολο και ανεβαίνω δωμάτιο για Barbara. Δωμάτιο τραγικό, βρωμερό με πόρτα που δεν κλείνει και ένα κρεβάτι άθλιο με ένα βαθουλωμα στην μέση, να έχει κρεμάσει έτοιμο για κατάρρευση. Μπαίνει η φόλα μέσα λίγο social και ξεκινάει τα πνευστά. Αδιάφορη πιπα με τα πολλά με ψιλοκαυλωσε και μου λέει ξάπλωσε. Δεν έχω τρομερές απαιτήσεις ούτε κάτι extreme, νταξ ένα 10κο δίνεις στο μετάξι, όμως ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΆΩ ΠΌΣΟ ΜΆΛΛΟΝ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΣΤΑ ΒΡΟΜΕΡΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ του μεταξιού. Της προτείνω doggy, noo.
Της προτείνω ιεραποστολοκιο, noo
Της προτείνω στα όρθια, noo.
Ξάπλωσε μου λέει, με εμένα να είμαι τελείως αντίθετος. Ξαφνικά φοράει τα βράκια της και σηκώνεται και φεύγει. Ντύνομαι κατεβαίνω κάτω, με βλέπει η τσατσά, να χαίρεσαι την φόλα σου της λέω, καλές δουλειές....
Με ένα ειρωνικό ύφος, τον έχεις μεγάλο μου λέει και η κοπέλα δεν μπορεί, πονάει.
Έτσι είμαστε εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ έχουμε μεγάλες ΠΟΥΤΣΕΣ μείνε με τους βρωμιαρηδες επενδυτές της απαντάω και όπου φύγει φύγει.
Της προτείνω ιεραποστολοκιο, noo
Της προτείνω στα όρθια, noo.
Ξάπλωσε μου λέει, με εμένα να είμαι τελείως αντίθετος. Ξαφνικά φοράει τα βράκια της και σηκώνεται και φεύγει. Ντύνομαι κατεβαίνω κάτω, με βλέπει η τσατσά, να χαίρεσαι την φόλα σου της λέω, καλές δουλειές....
Με ένα ειρωνικό ύφος, τον έχεις μεγάλο μου λέει και η κοπέλα δεν μπορεί, πονάει.
Έτσι είμαστε εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ έχουμε μεγάλες ΠΟΥΤΣΕΣ μείνε με τους βρωμιαρηδες επενδυτές της απαντάω και όπου φύγει φύγει.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 03, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπαρα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!