Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 67 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Την Ήρα την είχα πάρει παλιότερα σε παρτούζα με μέτρια συμμετοχή και ήθελα να την δοκιμάσω και μόνη της για να δω πως λειτουργεί. Σήμερα λοιπόν που την πέτυχα πέρασα κατευθείαν. Στο σαλόνι βγήκε με ένα μαύρο κορμάκι και ψηλές κάλτσες. Φάτσα πρόστυχη κατ΄ εμέ, μου θυμίζει Σκανδιναβή τουρίστρια σε νησί που διψάει για πούτσα και σπέρμα. Μπήκε στο δωμάτιο όχι ιδιαίτερα κεφάτη, έβγαλε μόνο τις βυζάρες της από το κορμάκι και το ξεκούμπωσε χαμηλά.
Την τράβηξα πάνω μου και τις έγλειψα τις βυζάρες , μετά μου φόρεσε προφυλακτικό και ξεκίνησε τσιμπούκι με τον κώλο της προς το μέρος μου. Δεν έβλεπα τίποτα και της ζήτησα να γυρίσει για να βλέπω το προσωπό της. Γύρισε πλαγιαστά προς το μέρος μου και συνέχισε το γλείψιμο.
Για τα γούστα μου πολύ μέτριο τσιμπούκι αλλά παρόλα αυτό εγώ φουλ καυλωμένος. Από τέτοια μιλφάρα περίμενα πολύ καλύτερο . Προσπάθησε αλλά πολύ ψεύτικο το όλο σκηνικό μου φάνηκε . Τον κοπάνησε λίγο στα χείλη της , τον εγλειψε λίγο με την γλώσσα αλλά πιο πολύ τον έπαιζε με το χέρι παρά τον ρούφαγε . Μέχρι την μέση τον πήρε κι αυτό με το ζόρι.
Αλλά όπως ξαναείπα εγώ πήγα φτιαγμένος και δεν με πτόησε το γεγονός.
Πρώτη στάση την έβαλα από πάνω μου για να χουφτώνω τις βυζάρες της . Δεν έκανε τρελό κούνημα , είχε κολλήσει πάνω μου και τον έτρωγε αργά αργά φιλώντας με στο αυτί και στον λαιμό και λέγοντας διάφορα αλλά όχι πολύ αληθοφανή. Στην συνέχεια την έστησα στα τέσσερα , στην αρχή στήθηκε με κλειστά πόδια . Της τα άνοιξα και της τον έχωσα , προσπάθησε να κλέψει λίγο στην άρχη σηκώνοντας την πλάτη της αλλα την διόρθωσα και τελικά παραδώθηκε. Τον έφαγε δυνατά φωνάζοντας χύνω, ενώ της σκαμπίλιζα τα κωλομέρια.
Στο τέλος μου έδωσε μωρομάντηλο για να σκουπιστώ και έφυγε.
Συμμετοχή λοιπόν μέτρια και την δεύτερη φορά , αλλά παρόλα αυτά έχυσα σχετικά εύκολα και γρήγορα.
Μου άφησε την εντύπωση ότι κάνει τα απολύτως απαραίτητα χωρίς να βγει από τον αυτόματο γι αυτό και το όχι ,στο αν θα την ξαναπάρω. Και στην παρτούζα και μόνη της δεν μου έβγαλε πουτανιά αν και το στυλάκι της προσωπικά μου αρέσει και θα μπορούσε να γίνει στανταράκι μου αν είχε αλλη συμπεριφορά.
Άχυστοι σίγουρα δεν θα μείνετε , ούτε θα φάτε φόλα, αλλά προσωπικά δεν με φτιάχνει για επανάληψη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 05, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ήρα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
174
Πόντοι:
32.478
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, Dsar263, Accountant και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιανουαρίου, 2025
Την Ηρα την ειχα δοκιμασει οταν παλαιοτερα δουλευε Φυλης 109 ισογειο νυχτα. Αυτο το κλεψιμο οταν την εστησες στα 4 το εκανε και σε μενα και μου ειχε σπασει τα νευρα.....οκ βυζαρες αλλα γενικα μετρια πραματα
review reaction 1 Papoutsaras, Milfomaniac
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1