Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 310 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Την Ιβάννα την έχω πάρει αρκετές φορές, κατά καιρούς, στα περάσματα που κάνει. Τελευταία δεν την επιλέγω, λόγω του ότι είναι πολύ ασταθής χαρακτήρας. Αυτή τη Πέμπτη είχα ρίξει ήδη δύο πετυχημένες καταθέσεις και δεν με πολυένοιαζε όπως και να πήγαινε. Την πέτυχα με μόνο ένα δωμάτιο πριν και μπήκα.

Ήρθε η Ιβάννα στο δωμάτιο και πήγε να με αρχίσει στα γλωσσόφιλα. Δεν το είχα ανάγκη, της είπα πως είμαι κρυωμένος και της έδειξα το κατάρτι να το περιποιηθεί Κουλ

Κατέβηκε και χλαπάκιασε μονομιάς το παπάρι και το έγλειφεΈρωτας Έκανε πέρασμα από αρχιδάρες και γύρω περιοχήΝαι!

Της είπα να με καβαλήσει και άρχισα να τη γαμάω και να προετοιμάζω τη σούφρα με τα δύο δάχτυλαΝαι!

Την έστησα στα τέσσερα και τον σφήνωσα στη ροδέλα τηςΝαι! Άρχισα να τη ξεκωλιάζω σε γρήγορους ρυθμούς, ενώ εκείνη είχε σκύψει κάτω και τον έτρωγεΈρωτας

Ενώ τη γαμούσα, μου έλεγε "No kiss, no anal". Τη κεκώλιαζα και της έλεγα "Yes baby, no anal"Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!

Σε κάποια φάση άρχισα να χαϊδεύω τη ροδέλα της, όσο τη κωλογαμούσα. Έσπρωξα λοιπόν τον αντίχειρα και μπήκε και αυτός μες το κωλί τηςΝαι!Ναι! Τη γαμούσα ταυτόχρονα με το κατάρτι και τον αντίχειρα Ναι!Ναι! Το σουφρίδι της είχε πάρει φωτιά με το διπλό κωλογαμήσιΑγγελούδιΑγγελούδι Τα κατάπινε το κωλί της και τα δύο Ναι!Ναι!

Αφού συνεχίστηκε αυτό για 3-4 λεπτά, τον έβγαλα, πέταξα τη κάλτσα και της τον έδωσα στη καταπιόναΚουλ

Ενώ με πίπωνε κέρασα καυτό κοκτέιλ το στόμα τηςΣπασίκλας
Φυσικά, τα κατάπιεΝαι!
Γύρισε τότε το στόμα της και έριξε ένα ρέψιμο γκρρρρρΝαι!

Της ευχήθηκα και εγώ καλή χώνεψηΧαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!

Ντύθηκε, χαιρετηθήκαμε και έφυγε.

Συμπερασματικά, η Ιβάννα είναι μια κατηγορία μόνη της. Ήτανε μια καλτ συνεύρεση με μια καλτ κοπέλα. Όσοι αντέχετε τη τρέλα της, ας πάτε...

Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 02, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ιβάνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτατος
66
Πόντοι:
12.421
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 Milfomaniac, Junax, Christian Kenway και 27 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιανουαρίου, 2025
Έχω την εντύπωση ότι νομίζει ότι έχει δύο μουνιά! Ή νομίζει ότι ο κωλος της είναι μουνι και το μουνι κωλος της....! Τι άλλο θα ζήσουμε ρε μαλάκες......
review reaction 1 review reaction 3 EvilPlasma, Junax, Christian Kenway και 3 άλλα μέλη
04 Ιανουαρίου, 2025
Κλαίω από τα γέλια!
review reaction 2 Μήτσος Μπάμπολας
04 Ιανουαρίου, 2025
Ξαφνικά θυμήθηκα-μετα από κι εγώ δεν ξέρω πόσα χρονια- εκείνο το ανεκδοτακι με τις δύο πουτανες στο ασανσέρ....
-Τι μυρίζει έτσι;Σαν πουτσιλα μυρίζει!
-Το ξέρω,ρευτηκα!
review reaction 2 review reaction 3 review reaction 1 EvilPlasma, Μήτσος Μπάμπολας, Geroxekoutis
04 Ιανουαρίου, 2025
Περιττό να πω ότι εκλα(π)σα στο γέλιο....τι έζησες ρεε!!
review reaction 1 review reaction 2 Geroxekoutis, Μήτσος Μπάμπολας
05 Ιανουαρίου, 2025
πεθανα απο τα γελια ...χαχαχαχαχα
review reaction 1 review reaction 2 Geroxekoutis, argyrotoxos, Μήτσος Μπάμπολας
05 Ιανουαρίου, 2025
Το χρειαζοσουν και το κλανιδι τύπε,παραδεξου το Money MouthMoney Mouth. Κρίμα να μην δουλεύει βράδι να περάσω να την κλάσω κι εγώ Ναι!Ναι!
review reaction 1 Geroxekoutis, Μήτσος Μπάμπολας
05 Ιανουαρίου, 2025
Πάντως είναι λυπηρο κάποιοι να πηγαίνουν και να κάνουν όλα αυτά σε άτομο που χρήζει βοήθειας....η κοπέλα αυτή φαίνεται να χρειάζεται βοήθεια από τα γραφόμενα.
review reaction 1 dimi7064i
05 Ιανουαρίου, 2025
ειναι ομορφη στο προσωπο?
review reaction 1 Geroxekoutis
05 Ιανουαρίου, 2025
asotos20 είναι η τέταρτη (νομίζω) φορά που η Ιβάννα έρχεται στην Ελλάδα και δουλεύει. Άρα είναι πλήρως ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ
review reaction 1 Geroxekoutis, Διανοούμενος, EvilPlasma
05 Ιανουαρίου, 2025
Καταχθόνιος εκδικητής
Ομορφούλα είναι, αλλά στη κοσμάρα της
review reaction 1 Καταχθόνιος εκδικητής
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10