Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 112 10
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Βόλτες στην καλτιλα ή σκατιλα (μπορείς να το πεις και έτσι) του Μεταξουργείου με στόχο ένα λάτιν κωλαρακι! Πήγα να δω τι παίζει σε όλα τα Ιάσωνος 20 που είχαν λατίνες και κατέληξα στο Β. Γινόταν χαμός στο σαλόνι με 2 κοπέλες η μία με σιλικονατα βυζιά ψηλή με κωλαρα και η άλλη Κοντούλη απλά με κωλαρα . Κάνοντας 3 προσπάθειες λόγο κόσμου και αναμονής να πάρω την ψιλή κοπέλα που είχε όλο το πακέτο ανεβοκατέβαινα στον οίκο όπου βαρέθηκα και λέω δεν γαμιεται δώσε μου την άλλη που δεν είχε ούτε δωμάτιο ενώ η άλλη είχε 3! Μπαίνω δωμάτιο(αρκετά καλό για Μεταξουργείο )δεν προλαβαίνω να βγάλω την μπλούζα μου ήρθε η κοπέλα περιμένοντας με να βγάλω τα ρούχα μου. Πίπα αδιάφορη , στα 4 δεν ήξερε να στήνεται ισωσ επειδή είχαμε διάφορα ύψους;! Μικρά βυζάκια για τα κυβικά της που βάζω στοίχημα δεν θα άφηνε να τα μπαλαμουτιασεις. Γενικά οι στάσεις ήταν ότι μπορούσε να κάνεις σε πίσω κολλητό με το λάτιν χαρακτηριστικό "finish". Με λίγα λόγια οριακά για να ξελαφρωσεις ήταν για αυτό όταν πρόκειται για λάτιν πάω μόνο Μεταξουργείο για να μην κλαίω τα λεφτά μου

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 03, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σάμη
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι